Anonymous - Śro 15 Lip, 2009 to Petera środek?rasta - Czw 16 Lip, 2009 Marka.Anonymous - Czw 16 Lip, 2009 no prosze dzik - Nie 19 Lip, 2009 Musze sie pochwalic ze skorzystalem z uslug, 2 w 1, w 08pss szybki serwis a obok slupki sie flokuja.
Oddalem gole slupki, odebralem gotowe pod wskazniki.
rasta - Czw 23 Lip, 2009 Seat Ibiza:
rasta - Śro 29 Lip, 2009 Klientela coraz bardziej dziana
MoRToN - Czw 30 Lip, 2009 Daje grube zlecenia rasta - Czw 30 Lip, 2009
MoRToN napisał/a:
Daje grube zlecenia
Corvette se kupił to tylko na flokowanie schowka starczyło Kamilbike - Pią 31 Lip, 2009 i to od wewnatrz KarQ - Pią 31 Lip, 2009 rasta, jaki jest koszt zrobienia dechy w Ibizie?
Da radę wyżłobić AIRBAG w znaczki M - Pią 31 Lip, 2009 Możesz scyzorykiem marki gerlachGreg - Pią 31 Lip, 2009
rasta napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Daje grube zlecenia
Corvette se kupił to tylko na flokowanie schowka starczyło
Ale to fajny patent, mój ojciec w Volvo ma (chyba) flok wewnątrz schowka seryjnie i jest wypas.
Rasta, ile to tam miało być za moją deskę (góra) + ile za słupki ew. bo nie pamiętam? Może byc PEWU. rasta - Nie 02 Sie, 2009
KarQ napisał/a:
rasta, jaki jest koszt zrobienia dechy w Ibizie?
Da radę wyżłobić AIRBAG w znaczki
Wszystko da radę A koszt to 300-350 pln musiał bym ją zobaczyć.KarQ - Nie 02 Sie, 2009 Pytanie nr 2.
Dostarczam samą konsolę, czy odstawiam auto, a Wy wyjmujecie i montujecie na miejsce?
Masz jakieś poglądowe w warsztacie, żeby obadać na żywo?rasta - Pon 03 Sie, 2009
KarQ napisał/a:
Masz jakieś poglądowe w warsztacie, żeby obadać na żywo?
Mam
Cytat:
Dostarczam samą konsolę, czy odstawiam auto, a Wy wyjmujecie i montujecie na miejsce?
Jak ciebie stać top mogę wyjąc
A tak na poważnie wolę jak klient sobie sam demontuje, jak mu się nie chce to ja mogę ale to $$$.