W mordę jeża, ślepy jestem nie widziałem. Sorry Fydi Marek23 - Pon 01 Cze, 2009
mi napisał/a:
tak se myślę, że mój pug + wahacze i koła Dżona (albo Dżona pug z moim silnikiem, wydechem, heblem i amorami z tyłu - jeden pies) + NarcyzS3 i 41.XX w zasięgu
Nie no ziom, na niektórcyh wolniejszych technicznych sekcjach to sam zgapiałem od innych jak jeździć. Poza tym czas 43 z hakiem zrobiło dziś paru driverów, więc na wyróżnienie nie zasłużyłem. Ale było super i następnym razem idę o życie w moim samochodzie, bo wydaje mi się, ze wiem gdzie jeszcz można nadrobić Bart - Pon 01 Cze, 2009 wróciłem w końcu do domu
było super, jak zawsze właściwie.
Jazda, atmosfera, torowe życie...
Dzięki chłopaky i do następnego razu Anonymous - Pon 01 Cze, 2009 fajnie chlopaki ze sie udalo GeKo - Pon 01 Cze, 2009
Marek23 napisał/a:
bo wydaje mi się, ze wiem gdzie jeszcz można nadrobić
Też mi się wydaje że wiem i tam wcale nie trzeba iść o życie, tylko troche inaczej pojechać.mi - Pon 01 Cze, 2009 Marek zawsze idzie o życie (ale wiesz - bez spinania )Niemy - Pon 01 Cze, 2009 po primo, to dlaczego w tym temacie??
secundo to było super, mimo iż nie miałem swojego furacza (czego żałuję jak jasna cholera!!) to milo było poznać nowych i znowu spotkać starych wyjadaczy
tor bardzo fajny i co najważniejsze nie jest daleko!
do driftu tez się nadaje
ps: chciałem zostać dłużej, ale impreza dnia poprzedniego totalnie mnie wykończyła Stf - Pon 01 Cze, 2009 czasy dobrze wyrównane dżon - masz nowe r888 ?Bart - Pon 01 Cze, 2009
Niemy napisał/a:
po primo, to dlaczego w tym temacie??
bo tutaj mają dostęp wszyscy. Nie widzę powodu, żeby ukrywać wypady na wyrazów przez "nieniebieskimi" Maciusiowy - Pon 01 Cze, 2009
bart napisał/a:
bo tutaj mają dostęp wszyscy. Nie widzę powodu, żeby ukrywać wypady na wyrazów przez "nieniebieskimi"
agreeNiemy - Pon 01 Cze, 2009
bart napisał/a:
Niemy napisał/a:
po primo, to dlaczego w tym temacie??
bo tutaj mają dostęp wszyscy. Nie widzę powodu, żeby ukrywać wypady na wyrazów przez "nieniebieskimi"
nie skumalem, ze dlatego -tez nie mam nic przeciwkoAnonymous - Pon 01 Cze, 2009
Maciusiowy napisał/a:
agree
...d
M - Pon 01 Cze, 2009 przeciez ten wyrazow to nie tylko hh.org ale tez inne kluby, impreza raczej otwarta wiec info tez publiczne - i dobrze