Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
Ryba - Nie 18 Paź, 2009
koma600 napisał/a:
a Właśnie chce ten zestaw raceland z filtrem green i tam są jakieś różne filtry do wyboru który wybrać żeby był okej ?i czym one się różnią ? moja fura to seria może będzie kolektor sportowy niech ktoś doradzi żeby zamówić raz a dobrze.
W tym zestawie jest dolot + dwa filtry (czerwony - racelanda, oraz zielony - green) podobno na pierwszy rzut oka są takie same, ale green ma lepszy przepływ powierza.
Komplet z filtrem green powinien być OK.martin.h - Nie 18 Paź, 2009
Ryba napisał/a:
W tym zestawie jest dolot + dwa filtry (czerwony - racelanda, oraz zielony - green) podobno na pierwszy rzut oka są takie same, ale green ma lepszy przepływ powierza.
Są 2 filtry, ale nie są takie same. Green jest większy od Racelanda.koma600 - Nie 18 Paź, 2009 aha to spoko.Tomcat - Nie 18 Paź, 2009 Jeśli poczekacie jeszcze parę dni to może też się dołączę do zamówienia, ale nic wielkiego pewnie poniżej 100 funtów.koma600 - Nie 18 Paź, 2009 Bad-i, i dał ci coś ten dolot ?martin.h - Nie 18 Paź, 2009
Tomcat napisał/a:
Jeśli poczekacie jeszcze parę dni to może też się dołączę do zamówienia, ale nic wielkiego pewnie poniżej 100 funtów.
Spoko, poczekamy.Anonymous - Nie 18 Paź, 2009 Moja seria simota jest zaje.bana syfem i dlatego chce zmiane/upgrade
Wszystko w temacie porównania lepszego greena B8.65 i serii poniżej
Tomcat - Nie 18 Paź, 2009 Fajno, ale zmieści się bez problemu w Racelandowej puszce ? I dlaczego akurat ten a nie inne które są do wyboru ?siema - Nie 18 Paź, 2009
Ryba napisał/a:
wiecie może czy ta rozpórka będzie pasowała do Saxo 16v ?
siema,
ta to wiem, że pasuje na pewno ale jest brzydka jak noc.
Ja chce tą od 1.6 8v puga,
user vitesse ma taką na swoim, ale teraz chce zdiagnozować czy ta na stronie to jest na pewno to co on ma koma600 - Nie 18 Paź, 2009 no i super już nas trochę jestwasq - Wto 20 Paź, 2009 kiedy bedzie skladane zamowienie jakie koszta wysylki ??
na dniach dam znac bo mzoe uda mi sie uzbierac towaru za 150 funciakow