Je też, ale to się źle skończy Anonymous - Czw 30 Lip, 2009 dobra czyli w sobote CZAJKA a nd TOR tak?
ja tyram do 20 w sobote,ale moze sie zwolnie jakoś wcześniej
ktoś jeszcze z wwa jedzie? majk jedziesz wreszcie ze mna czy nie?TOXIC - Czw 30 Lip, 2009 ja mam focha od mojej kobiety na samo slowo tor ale wstepnie moge sie wpisac na sobote do CZAJK'i Jakarti - Pią 31 Lip, 2009
Cytat:
dobra czyli w sobote CZAJKA a nd TOR tak?
ktoś jeszcze z wwa jedzie? majk jedziesz wreszcie ze mna czy nie?
ja jade ale nie wiem kiedy.. czy sob czy niedziela.. brat wylatuje z pl w niedziele.. ale moze jakas kawka rano na rynku w czestochowie w niedziele?? Niemy - Pią 31 Lip, 2009
Cytat:
Niemy, Ten z tego czarnego co mi sie prawie zapinam w kalesony w mój bok jak go obróciło?
hmm, nie widzialem nic takiego
strick napisał/a:
Chodzi o tego goscia, to tak dobrze ogarniał bete. Przyjechał pozniej. Seryjna e36 coupe.
dokladnieJanusz - Pią 31 Lip, 2009 ja tez się pisze na sobotę Anonymous - Pią 31 Lip, 2009 jak Januszek to i ja , a Co ?
Jeżeli można i jeżeli dotrę Michał - Pią 31 Lip, 2009
Marcel 08 napisał/a:
dobra czyli w sobote CZAJKA a nd TOR tak?
ktoś jeszcze z wwa jedzie? majk jedziesz wreszcie ze mna czy nie?
tylko na niedizele jakby coJacek - Pią 31 Lip, 2009 na sobotę mogę zaproponować 4 miejsca, wiem już że eM się wybiera więc kto ma daleko np wwa krk bbMaciusiowy - Pią 31 Lip, 2009 ja ...juz z reszta dyskutowalismy w temacie michool_vt - Pią 31 Lip, 2009
jacek czajka napisał/a:
na sobotę mogę zaproponować 4 miejsca, wiem już że eM się wybiera więc kto ma daleko np wwa krk bb
a miejsce na moj dmuchany materac sie znajdzie ? Janusz - Pią 31 Lip, 2009
jacek czajka napisał/a:
na sobotę mogę zaproponować 4 miejsca, wiem już że eM się wybiera więc kto ma daleko np wwa krk bb
Ja, Ja .... Wybierz mnie....!!!wasq - Pią 31 Lip, 2009 ja bym sie tez na sobote podlaczyl Greg - Pią 31 Lip, 2009 E no, Jacek, byłoby grubo tak jak proponujesz. Myślę że się piszę na taki deal. Bart - Pią 31 Lip, 2009 rozmawiałem dziś z Maliniakiem o wyrazowie
(w skrócie)
ja: wyrazów się szykuje, 16.8
m: p.ierdolę to, nie mam czym jechać
ja: eee, towarzysko byś zajechał
m: p.ierdolę to
ja: w sobotę przed może jakieś chlanie będzie
m: spoko, pomyślę