To jest coś takiego? Potrzebne to?Cartoon - Śro 19 Sty, 2011
Greg napisał/a:
Marek - będę dzwonił jutro.
Cartoon napisał/a:
chłodnicę płynu wspomagania z cougara
To jest coś takiego? Potrzebne to?
W fiestach strasznie gotuje się płyn wspomagania w czasie upalania na torze (pP może to potwierdzić)
U mnie powodowało to wywalanie płynu pod korkiem i coraz gorszą pracę wspomagania. pP miał, z tego co pamiętam, jakąś poważniejszą awarię z tym związaną.pP - Śro 19 Sty, 2011
Cartoon napisał/a:
pP miał, z tego co pamiętam, jakąś poważniejszą awarię z tym związaną.
pompa wspomagania wysiadła..tylko tyle Jakarti - Śro 19 Sty, 2011 moze i ja wpadne ktoregos dnia.. pogadac Vlodarsky - Czw 20 Sty, 2011
Jakarti napisał/a:
moze i ja wpadne ktoregos dnia.. pogadac
wpadnięcie pomieszanie z pogadaniem i kawką zaliczone dzięki Kuba za odwiedziny.206 Gti - Czw 20 Sty, 2011 Marku - dziękuje ze montarz oraz fachowe doradztwo przy zakladnaiu oświetlenia tabilicy rejestracyjnej- miałeś racje - jest teraz super elegancko !!
Jeszcze raz dziękuje !
Jakoś około 20 czerwca wpadne na olej !Vlodarsky - Czw 20 Sty, 2011 hahaha Ty mnie do tego oswietlenia nie mieszaj . Zawsze jestes u mnie mile widziany. Wpadnij tez na zalozenie chinskich neonow ktore Ci doradzalem PiTT - Czw 20 Sty, 2011 a powiedzcie szczerze, świecą na biało czy niebieskawo?
zauważyłem że fabryczne podświetlenie ledowe świeci na biało, porównując oczywiście do klasycznych żarówek
za to te "tuningowe" które nieraz widać na ulicach, świecą na niebiesko, jest to niby jaskrawy błękit, ale gówno prawda, nie ma porównania do fabrycznych
rozumiem, że Adam założyłeś oryginalne z Merca?Vlodarsky - Czw 20 Sty, 2011 ja ich nawet nie widzialem206 Gti - Pią 21 Sty, 2011 Marek mówi ze świeca na biało !. Dzięki Marku !Jakarti - Pią 21 Sty, 2011 nowa poczekalnia prawie gotowa!! az sie milo czeka!! 206 Gti - Pią 21 Sty, 2011
Vlodarsky napisał/a:
ja ich nawet nie widzialem
Oj nie ładnie tak mowić nie prawdę nie ładnie !Vlodarsky - Śro 18 Maj, 2011 Kilka osób się interesowało 106tką którą pokazałem u Badiego w temacie.
Tu jeszcze wrzucę jej wnętrze też dosyć ładne.
106 - Śro 18 Maj, 2011 kupiles?Vlodarsky - Śro 18 Maj, 2011 Nie, nie to kolegi któremu robiłem parę rzeczy w tym 106. W weekend chyba będzie na Słomczynie (właśnie składam mu komplet szutrówek)