nie ma takiej opcji, to chyba 450 ten najmocniejszy
ten pewnie ma ok 6.5 sek. albo więcej
mimo wszystko wątpię żebym zszedł poniżej 6 sek. raczej obstawiam realne 6.5 u siebie, ale muszę kiedyś sprawdzić gtechemBart - Czw 08 Kwi, 2010 http://carfolio.com/speci...car/?car=173503PiTT - Czw 08 Kwi, 2010
dziwneKarQ - Czw 08 Kwi, 2010 Papier przyjmie wszystko.PiTT - Czw 08 Kwi, 2010 ale patrze na dane golfa i podają takie jak wszędzie
http://carfolio.com/speci...car/?car=121913
tak czy inaczej miło by było
muszę pomyśleć nad lżejszymi kołami bo na obecnych po zmianie z zimówek czuję jakby w aucie siedziały 4 osoby PGmaster - Czw 08 Kwi, 2010 Rasta mnie dzisiaj objechal jarek-malopolska - Czw 08 Kwi, 2010 Skad ja to znam.. K.a.r.w.a jak się wrzuci szeroką letnią oponę to jak by balast w aucie ze 150kg... PiTT - Czw 08 Kwi, 2010
PGmaster napisał/a:
Rasta mnie dzisiaj objechal
dziwisz się?
ps. strasznie mnie dziwi że te lexy są takie szybkie
myślałem że taka 350 to ma z 8 sek. trochę dlatego się zdziwiłem i nieco zawiodłem
ale jak ma tyle co na papierze to jestem zadowolony i nie zamawiam wydechu, turbiny, wtrysków itd. PGmaster - Czw 08 Kwi, 2010
PiTT napisał/a:
PGmaster napisał/a:
dziwisz się?
Nie, ale mi troszke smutno.
Stf - Czw 08 Kwi, 2010
PGmaster napisał/a:
hyhy a mnie nie ade - Czw 08 Kwi, 2010
PiTT napisał/a:
PGmaster napisał/a:
dziwisz się?
myślałem że taka 350 to ma z 8 sek. trochę dlatego się zdziwiłem i nieco zawiodłem
ale jak ma tyle co na papierze to jestem zadowolony i nie zamawiam wydechu, turbiny, wtrysków itd.
mialem kiedys na testy gs450 4x4, i z miejsca nie bylo opcji zeby objechac seryjna e36 328i, testowalismy z kumplem kilka razy... za to autostrada miszcz:d do 150-160 podobnie ale potem jak by beta reczny zaciagnela:d do 250 idzie takim samym tempem jak do 160:D i zero halasu w srodku:DPiTT - Czw 08 Kwi, 2010
ade napisał/a:
PiTT napisał/a:
PGmaster napisał/a:
dziwisz się?
ale jak ma tyle co na papierze to jestem zadowolony i nie zamawiam wydechu, turbiny, wtrysków itd.
mialem kiedys na testy gs450 4x4, i z miejsca nie bylo opcji zeby objechac seryjna e36 328i, testowalismy z kumplem kilka razy... za to autostrada miszcz:d do 150-160 podobnie ale potem jak by beta reczny zaciagnela:d do 250 idzie takim samym tempem jak do 160:D i zero halasu w srodku:D
za to gs460 ma 5.4 do 100
seryjna 328 zakładam że jakieś niskie 7, więc trochę dziwny wynikM - Czw 08 Kwi, 2010 ade filmował pewnie wszystko jadąc przed nimi astrą wiec materiał dowodowy jest ade - Pią 09 Kwi, 2010
PiTT napisał/a:
ade napisał/a:
PiTT napisał/a:
PGmaster napisał/a:
dziwisz się?
mialem kiedys na testy gs450 4x4, i z miejsca nie bylo opcji zeby objechac seryjna e36 328i, testowalismy z kumplem kilka razy... za to autostrada miszcz:d do 150-160 podobnie ale potem jak by beta reczny zaciagnela:d do 250 idzie takim samym tempem jak do 160:D i zero halasu w srodku:D