B-Rey - Wto 15 Sty, 2013 Detaling po całości :D:Darssss - Śro 16 Sty, 2013 Nox a macie jakies srodki zeby odświeżyc samochod obklejony folia przezroczysta? Bo juz jest cala porysowana i slabo to wyglada.nox - Śro 16 Sty, 2013 Jeżeli folia jest w połysku to pielęgnujemy ja podobnie jak lakier .
Czyli jeżeli są rysy to folie można polerowac . Sama powierzchnie jest delikatniejsza niż lakier więc kombinacje past/gąbek dobiera się delikatniej niż do lakieru jeżeli ma to być wykonane maszynowo baardzo ważny jest umiejętny delikatny dociśk oraz bieżąca kontrola temperatury folli podczas obróbki . w innym przypadku można łatwo ją uszkodzicarssss - Śro 16 Sty, 2013 Hmm nie wiem czy jest w polysku czy nie,a fura teraz w serwisie stoi. Wydaje mi sie,ze skoro jest przezroczysta to nie w polysku Ale nie jestem pewien. Najbardziej by mi pasowalo podjechac np do Was zebyscie mogli ocenic co mozna z nia zrobic. Da rade tak?nox - Śro 16 Sty, 2013 Zapraszam jeżeli mowa o foliach do zabezpieczenia np maski itp to musi by połysk Jak będziesz w okolicy to wpadaj Św. Huberta 14a w godzinach 9-17 . arssss - Śro 16 Sty, 2013 To jak odbierzemy auto to mysle,ze sie pojawie:)Maciusiowy - Sob 02 Lut, 2013 ktoś tu chciał o czymś wspomnieć...
o pewnych malwersacjach, które się dziejąBart - Sob 02 Lut, 2013 sprawa jest dość krępująca...Maciusiowy - Nie 03 Lut, 2013 niemniej jednak poważna...Bart - Nie 03 Lut, 2013 zjawisko nazywa się "lepkie rączki"Anonymous - Nie 03 Lut, 2013 znaczy sie ktos cos yebnoł w kiermane ??Bart - Nie 03 Lut, 2013 nie ktoś coś, to zjawisko ma charakter stały...Anonymous - Nie 03 Lut, 2013 jak permanentny ,ze tak powiem ,to dobry wpyerdul pomaga czasemMłody Papież - Nie 03 Lut, 2013 trzabędzie!Maciusiowy - Nie 03 Lut, 2013 zauważyliśmy tę zależność na zdjęciach 'przed/po' - wjeżdżasz - bak pełny, wyjeżdżasz - połowa. Przykładów można mnożyć...