Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
siema - Wto 24 Sie, 2010
Tomcat napisał/a:
siema napisał/a:
Tomcat, a nie chciałoby Ci się zorganizować jakiegoś zakupu grupowego ze Spoox Motorsport ?
Nie wiem, nie znam...
No dobra, robię drobne zakupy sam Jak by ktoś coś chciał, to pisać do wieczora.misiek86electro - Wto 24 Sie, 2010 siema, cieżko z czasem żeby ogarnąć co tam mają, daj jakieś 2 tyg na zebranie zamówienia pozdrAnonymous - Wto 24 Sie, 2010 wzialbym przewody w oplocie do Saxo, ale drogo maja taniej bede miec w PL, a jak targac z daleka to za lepszy pieniadz
Tomcat, dzieki za akcje z racelandem, leci pomuk
edit.
tzn. miał lecieć ale nie moj temat i nie moge, więc zapisz sobie dobry uczynek na ścianie,hehesiema - Wto 24 Sie, 2010
MisieQ napisał/a:
wzialbym przewody w oplocie do Saxo, ale drogo maja taniej bede miec w PL
Podaj no linka.
misiek86electro, tu masz wszystko do Saxo. Proponuję podłączenie się pod moje zamówienie ale nie zamierzam z nim długo czekać Anonymous - Śro 25 Sie, 2010 no chociażby w Inter-Rally.pl, choć tam i tak drogo. Wychodzi 399zł do Saxo, więc pewnie w teddy motorsport jeszcze coś taniej będzie. A tam gdzie podałeś to chca chyba 64 funty, więc masz jakies 320zł, plus przesyłka...niby coś taniej, ale żadna okazja i gwaracji potem nie dojdziesz. Ale na ebauy widziałem przewody po 43 funty, wiec to już jest bardz dobra cena.
Ja bym sie chetnie podpial, ale ten sklep chyba odpada i teraz nie bardzo, bo musze wazniejsze rzeczy w aucie porobic ... niestety:/siema - Śro 25 Sie, 2010 A już naprawdę myślałem, że znalazłeś taniej w PL...
Jak na brytyjskie warunki faktycznie spoox ma drogie przewody, lepiej wziąć z ebay od mjd128 (tyle że za 43 funty są 'zinc plated', a takie same jak ze spooxa za 54 funty Anonymous - Śro 25 Sie, 2010 ale te 10 funtów różnicy to prawie 50zł hehe
Może bym się podpiał pod zamowienie, tylko że chyba mi sie sprzegło kończy i coś postukuje w skrzyni albo właśnie sprzegle, wiec chce to powymieniac, a takie bonusy to jakoś później. Ale nie mówie nie, tylko musze to bardziej teraz przemyslec i policzyc Grzesiek VTS - Nie 19 Wrz, 2010 Masz jeszcze doloty do vts albo 106 misiek86electro - Pią 24 Wrz, 2010 Jak by ktoś potrzebował jeszcze dolot do 106 to chętnie sprzedam bo gość mi sie wystawił i zamroził kase.....Bart - Sob 25 Wrz, 2010 misiek86electro - Sob 25 Wrz, 2010 nie ta waluta k-mart - Sob 25 Wrz, 2010 ehhh, cos sensownego zaczeli byscie tworzyc w zyciu....
Jacek - Sob 25 Wrz, 2010
k-mart napisał/a:
ehhh, cos sensownego zaczeli byscie tworzyc w zyciu....
albo rzeźbić w gównie..jarek-malopolska - Sob 16 Paź, 2010 Bedzie organizowany jakiś zakup prezentów pod choinke z Racelanda czy wszyscy wszystko mają Jaco - Nie 17 Paź, 2010 Ja mogę sprzedać dolot do 106 bo jednak mi się nie przyda..