"Liczą, że uda im się dotknąć osławionej brzozy, o którą zahaczyło skrzydło polskiego Tu-154"
obstawiam, że głównym organizatorem wycieczki -> ks. Majbach...M - Śro 05 Maj, 2010 http://wiadomosci.gazeta...._wczesnie_.htmlPiTT - Śro 05 Maj, 2010 żenadaGeKo - Śro 05 Maj, 2010 Kiedy wycieczka grupowa . A na poważnie porażka.KonradMK - Śro 05 Maj, 2010 A propos nowego czasu katastrofy - śmialiście się z tego a teraz się okazuje że ten IŁ który wcześniej się kręcił nad lotniskiem mógł spotkać się z tupolewem bo podawali że latał kilkadziesiąt minut przed katastrofą. Teraz to się synchronizuje.Bad-i - Śro 05 Maj, 2010 Kondziu nie jestem w temacie, ze niby Ił zawadzil o "naszego" TU??KonradMK - Śro 05 Maj, 2010 Nie, kręcił się nad lotniskiem, nie wylądował, niektórzy twierdzą że tupolew musiał schodzić mu z kursu.M - Czw 06 Maj, 2010 Dziennikarz polsatu zeznawał ze ten IŁ leciał także bardzo nisko (metr nad plytą lotniska) i przy manewrze prawie zawadził skrzydłem o ziemie.
Druga sprawa to ze mimo zapewnien Ewy Kopacz, na miejscu znajdywane są nadal bardzo duże strzępy ciał pasażerów, kości, kawałki czaszek i zęby.
To mógł być oczywiście nieszczesliwy wypadek ale sposob badania sprawy i prac jest iście rosyjski, czyli rozpierducha i bałagan.ps - Czw 06 Maj, 2010
eM napisał/a:
Druga sprawa to ze mimo zapewnien Ewy Kopacz, na miejscu znajdywane są nadal bardzo duże strzępy ciał pasażerów, kości, kawałki czaszek i zęby.
ano ano, a pan z avatara mowi, ze to mzonki, bo przecie wspolpraca ze strona Radziecka jest taka rewelacyjna.. koszmarWalle - Czw 06 Maj, 2010 poleciał:
spieprzaj dziadu
czerwona małpa
borubar
polityk z małym poparciem spolecznym
kurdupel
kaczor
nie znający hymnu polskiego
a przywieziono w trumnie:
bohatera narodowego
ojca narodu
pierwszego z Polaków
wybitnego polityka
wizjonera
obrońcę Polski
to ja się pytam - kto podmienił zwłoki????anjas - Czw 06 Maj, 2010
eM napisał/a:
na miejscu znajdywane są nadal bardzo duże strzępy ciał pasażerów, kości, kawałki czaszek i zęby.
skąd takie informacje?
wczoraj coś widziałem w TV, ale o szczątkach ciał, czaszkach itd. nie mówili. Pokazywali jakąś podeszwę od buta, kliszę i 100 zł w zaskakująco dobrym jak na miesiąc leżenia w błocie stanie.CHRZANEK - Czw 06 Maj, 2010 Wg mnie jezeli nie ujawniono prawdy (faktów potwierdzonych w czasie śledztwa) do teraz to raczej nie ma co liczyć ze usłyszymy tą prawde w przyszłości.
Mozliwe że do opinii publicznej pójdzie komunikat bardzo wygodny dla wszystkich stron nie urażajacy ani rosjan, ani zwolenników ŚP Prezydenta, ani Pilota, ani 36 pułku lotnictwa...
Oficjalnie będzie to "nieszczęśliwy wypadek którego przyczyna były fatalne warunki atmosferyczne" - czyli coś o czym juz wiemy.M - Czw 06 Maj, 2010
anjas napisał/a:
eM napisał/a:
na miejscu znajdywane są nadal bardzo duże strzępy ciał pasażerów, kości, kawałki czaszek i zęby.
skąd takie informacje?
wczoraj coś widziałem w TV, ale o szczątkach ciał, czaszkach itd. nie mówili. Pokazywali jakąś podeszwę od buta, kliszę i 100 zł w zaskakująco dobrym jak na miesiąc leżenia w błocie stanie.
ogladalem wczoraj o 23 na jedynce, wywiady z ludzmi ktorzy tam byli, kobitka facet i ksiadz.
Wyciagneli kilogramowy kawalek ciala z ktorego ulalo sie jeszcze sporo krwi, ksiadz pomogl pochowac to cialo.anjas - Czw 06 Maj, 2010
eM napisał/a:
ogladalem wczoraj o 23 na jedynce, wywiady z ludzmi ktorzy tam byli, kobitka facet i ksiadz.
Wyciagneli kilogramowy kawalek ciala z ktorego ulalo sie jeszcze sporo krwi, ksiadz pomogl pochowac to cialo.
jeśli mówili prawdę to masakra... Inna sprawa, że takie bagno jak tam jest może jeszcze dużo rzeczy "oddać". Teren powinien być zabezpieczony.M - Czw 06 Maj, 2010 TO nie tylko oni, jest mase doniesien o tym w prasie etc.
Lokalni tez znajdują.
Widzialem wczoraj w tv portfele,kase w blocie, ta babka znalazla nawet nienauruszony paszport śp. Pani Zych która tam zgineła.
Obawiam sie ze reszta postepowania tez jest takiej jakosci.