Może teraz zróbmy taką akcję że każdy wyborca PO zapłaci różnicę w VAT temu kto na nich nie głosował z wiadomych powodów. Niech będzie odpowiedzialność i demokracja.
Tylko żeby było sprawiedliwie, trzeba to skorelować z obniżką podatku dochodowego z 2009 roku M - Pią 06 Sie, 2010
Loko napisał/a:
eM napisał/a:
Może teraz zróbmy taką akcję że każdy wyborca PO zapłaci różnicę w VAT temu kto na nich nie głosował z wiadomych powodów. Niech będzie odpowiedzialność i demokracja.
Tylko żeby było sprawiedliwie, trzeba to skorelować z obniżką podatku dochodowego z 2009 roku
I obniżką składki rentowej za czasów pis z 2007roku, mi pensja skoczyła o 100zł wtedy.Marek23 - Pią 06 Sie, 2010
Loko napisał/a:
Tylko żeby było sprawiedliwie, trzeba to skorelować z obniżką podatku dochodowego z 2009 roku
Hmm, nie oglądam telewizji od dawna Polityka też się średnio interesuje, ale jak dla mnie 2009 rok to rządy Platformy, więc pis sam nie mógł niczego obniżyć, chyba że miał w 2009 roku większość w sejmie i senacie. M - Sob 07 Sie, 2010 Wklejam dobry tekst Ziemkiewicza nt obencej sytuacji.
http://fakty.interia.pl/f...go,1515589,2789Marek23 - Sob 07 Sie, 2010
Loko napisał/a:
Hmm, nie oglądam telewizji od dawna Polityka też się średnio interesuje, ale jak dla mnie 2009 rok to rządy Platformy, więc pis sam nie mógł niczego obniżyć, chyba że miał w 2009 roku większość w sejmie i senacie.
Proponuje zapoznanie się ze schematem przygotowywania budzetu państwa, to tak z tygodnia na tydzien sie nie dzieje.PiTT - Sob 07 Sie, 2010 prawdziwe oblicze Jarka
czy ktoś dał się nabrać podczas kampanii?
to na serio jest człowiek z maniakalną obsesją, wg. mnie niczym nie różni się od tej bandy spod krzyża
na szczęście nie wygrał, ale było blisko, nie wyobrażam sobie co by się teraz działo gdybyśmy mieli prezydenta który ma nierówno pod sufitem Marek23 - Sob 07 Sie, 2010 Ubierz się ładnie i przejedz po miescie z dala od krzyza,od razu poczujesz sie lepiej.szymlorek - Sob 07 Sie, 2010 Tyle w temacie ...
M - Sob 07 Sie, 2010 Lewactwo zarejestrowało pochód krakowskim w poniedziałek o 23-ciej. Zanosi się na dym pod pałacem prezydenta z obrońcami krzyża. Oby lewusy nie natknęli się na narodowców bo będzie "straszno". Chyba się przejdę - mam blisko.PiTT - Sob 07 Sie, 2010
Marek23 napisał/a:
Ubierz się ładnie i przejedz po miescie z dala od krzyza,od razu poczujesz sie lepiej.
nie rozumiem
wkleiłem wypowiedz Jarka, jaki ma to związek z krzyżem?
gość przeyebał wybory, nie może się z tym pogodzić, biedny, chory człowiek
aaa jeszcze jedno, tym samym obraża mnie twierdząc że gajowy wygrał przez przypadek, sugeruje że jestem idiotą i pomyliłem się przy stawianiu krzyżyka®M - Sob 07 Sie, 2010 Imho wyborow nie przeyebal, bo mial ogromne poparcie, prawie takie jak Komor,
ale niepotrzebnie wyskoczył z agresją bo popsuł sobie ten wizerunek który zbudował w trakcie kampanii.
Akurat w tym co powiedział w tym wywiadzie nie ma nic nieprawdziwego.
Ja słuchając wypowiedzi ludzi i ich sposobu myślenia w sprawach politycznych i gospodarczych upewniam się w twierdzeniu że ten naród jest zgubiony i idzie w coraz gorszym kierunku.PiTT - Sob 07 Sie, 2010
eM napisał/a:
Imho wyborow nie przeyebal, bo mial ogromne poparcie, prawie takie jak Komor,
ale niepotrzebnie wyskoczył z agresją bo popsuł sobie ten wizerunek który zbudował w trakcie kampanii.
Akurat w tym co powiedział w tym wywiadzie nie ma nic nieprawdziwego.
Ja słuchając wypowiedzi ludzi i ich sposobu myślenia w sprawach politycznych i gospodarczych upewniam się w twierdzeniu że ten naród jest zgubiony i idzie w coraz gorszym kierunku.
cytując wieszczy narodowych:
winning is winning
Anonymous - Sob 07 Sie, 2010
eM napisał/a:
Ja słuchając wypowiedzi ludzi i ich sposobu myślenia w sprawach politycznych i gospodarczych upewniam się w twierdzeniu że ten naród jest zgubiony i idzie w coraz gorszym kierunku.
Dokladnie... ale może nie idzie w takim złym bo elektorat pisu maleje z wyborów na wybory