Jak oceniacie wystep Chuchały? Wg mnie bardzo dobrze, całkiem szybkie tempo, ścisła czołówka grupy N na tym rajdzie, jak ten chłopak będzie dalej tyle jeździł to będzie dobrze
Tarabus i Cerny znowu udowadniają że te Fabie R2 to b. szybkie auta, w ośce przegrywając tylko z jednym DS3 a mając między innymi za sobą Chemielewskiego, Jańczaka i Gryca. Pojedyńcze czasy Emila na oesach to też jakiś kosmos, gość wyciska siódme poty z tego samochodu.
Szkoda pięknego Romana... pewnie by sobie poradził z Loixem.CHRZANEK - Nie 03 Lip, 2011
qbus napisał/a:
Jak oceniacie wystep Chuchały?
Bardzo dobry wynik.
qbus napisał/a:
Fabie R2 to b. szybkie auta
Skodzie już tylko Rki zostały bo Holswagen im wybił z głowy WRC 106 - Pią 22 Lip, 2011 polak na podium w generalce w rundzie IRC....
troche z pomoca ale zawsze to cos... za jakis czas nikt nie bedzie
pamietal o wykluczeniu buffiera i pozostanie wynik ktory pewnie
nie szybko sie powtorzy.
rajd ypres - solowow / baran - 3 w irc i 1 w erc qbus - Pią 22 Lip, 2011 szkoda tylko że to oddala Bryana od zwyciestwa w IRC Marek23 - Śro 17 Sie, 2011 http://rajdy.autoklub.pl/...itroenowi,37839
Seb podpisał kontrakt. Biorąc pod uwagę nowe przepisy jeśli chodzi o kolejność startu myślę,że dalej będzie niszczył. NiceCHRZANEK - Czw 18 Sie, 2011
Marek23 napisał/a:
Seb podpisał kontrakt. Biorąc pod uwagę nowe przepisy jeśli chodzi o kolejność startu myślę,że dalej będzie niszczył. Nice
Wielka tragedia innych wyśmienitych kierowców to to ze żyli w czasach Loeba Marek23 - Czw 18 Sie, 2011 Ale przyznaj Chrzanek,że jest mega koniem przez to,że znów wygrał rajd Finlandii. I odkurzał drogę cały czas. Dla mnie to kierowca wszechczasów. Auta inne, a on nadal dominuje pomimo,że każdy chce z nim wygrać.
Zaczyna się rajd Niemiec roj - Czw 18 Sie, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Wielka tragedia innych wyśmienitych kierowców to to ze żyli w czasach Loeba
racja, racja, np. Gronholm
tak jak za kariery Jordana w NBACHRZANEK - Czw 18 Sie, 2011
Marek23 napisał/a:
Ale przyznaj Chrzanek,że jest mega koniem przez to,że znów wygrał rajd Finlandii.
JEST SUPER MEGA KONIEM za cała karierę.
I my mamy to szczęście że żyjemy w tych czasach i możemy go oglądac w akcji
roj napisał/a:
tak jak za kariery Jordana w NBA
Albo za Schumachera w F1 roj - Czw 18 Sie, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Albo za Schumachera w F1
i oba powroty do innych ekip równie udane
- Jordan w wizards grał tak jak jeździ Szumi w mesiu GeKo - Pią 19 Sie, 2011 http://www.wrc.com/video/...ogier/?vid=2263 troche nie trafil w czarne Bart - Pią 19 Sie, 2011 nie wiem o co chodzi w tym filmie, nie ma dzwona, zmarnowałem prawie 3 minuty życia. Nie polecam.michool_vt - Pią 19 Sie, 2011 +1Jakarti - Sob 20 Sie, 2011
Bart napisał/a:
nie wiem o co chodzi w tym filmie, nie ma dzwona, zmarnowałem prawie 3 minuty życia. Nie polecam.
dokladnie! scial troche siatke..GeKo - Sob 20 Sie, 2011