ICE - In Car Entertainment - !!! HotHatch.org GT5 Championship !!!
siema - Czw 06 Sty, 2011 Rzutem na tasme i ja sie dopisuje do pierwszej eliminacji
Czas zaden, ale coz: 1:07.592. Jako ze czas do niedzieli, to na screena jeszcze czas bedzie...pP - Czw 06 Sty, 2011 Przy wyborze auta mamy trzy typy. Ulubione, szybka gra, cos tam jeszcze. Jak wybieramy typ szybka gra to nie ma opcji zeby miec rozne auta. To sa auta niezalezne od wszystkiego innego w tej grze.
Zostajemy na sportowych mietkich. Teraz nic nie bede zmieniac. Moze potem w 3 rundzie qbus - Czw 06 Sty, 2011 pP robie dokladnie tak jak mowisz a mimo to licznik mam wyskalowany do ponad 300 km/hpP - Czw 06 Sty, 2011 A przy wyborze auta masz podana moc. Nm. Wage ktora podalem dla mini na 1 stronie. Zgadza sie? Jesli tak to wszystko gra:)qbus - Czw 06 Sty, 2011 Tak wszystkie dane sa dokladnie takie same.pP - Czw 06 Sty, 2011 no to luz gitara nie wiem o co chodzi z tą gą Kuner - Czw 06 Sty, 2011 ja na tą rundę odpuszczam czas Wpiszcie mi taryfe czy cuś. Od nastepnej już gram 106 - Czw 06 Sty, 2011 RWD rulez.. przyjemnosc z jazdy faktycznie wieksza. na dzis u mnie 2.19.316.KarQ - Czw 06 Sty, 2011 Cel na dziś zrealizowany:
Mała rzecz a cieszy
M3 daje rade, ja na dziś 2.14, ale chyba jeszcze coś ugram do północy
O widze kolega ogarnia pP - Pią 07 Sty, 2011 karq..masz możliwość nagrania ripleya? z chęcią bym zobaczył, gdzie moge urwać tyle setnych..
ps. nie ma tutaj żadnego podejrzewania, ze oszukujesz albo coś po prostu jestem ciekawy 106 - Pią 07 Sty, 2011 karq bo chyba nie bylo - kierownica czy pad?KarQ - Pią 07 Sty, 2011
pP napisał/a:
karq..masz możliwość nagrania ripleya?
Mieć, mam, tylko, że później nie mogę skompresować filmu tak, żeby nadawał się do zamieszczenia. Mam program na drugim lapie, który podczas przetwarzania zawsze wyrzuca błąd.
Zobaczę jeszcze co z replayem, bo można go zapisać i zgrać.
106, kierownica.Cartoon - Pią 07 Sty, 2011
Gotti napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Ja kurde jakoś nie mogę się przekonać do widoku z tyłu auta... jeżdżę cały czas na tym ze zderzaka