To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - UWAGA - SKRADZIONA MAZDA 3 MPS

Rasputin - Wto 19 Lip, 2011

Jacek napisał/a:
Obrazek

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

EmerytRs2 - Wto 19 Lip, 2011

bo dołożył śrubki :rotfl: :rotfl: :rotfl:
z Wołomina to chyba jednak połowa "samochodowego mazowsza" jest.

kamil - Śro 20 Lip, 2011

kurcze , jak fajnie że kolejni za kratkami :) teraz jeszcze fajniej jakby te kilka lat pracowali na swoje utrzymanie w więzieniu, a nie walili konia i jedli papu za nasze podatki. Najlepiej jakby pracowali na stolarni - duża szansa że jakieś paluszki poobcinaliby sobie i już raczej nie mogliby kraść kolejnych fur po wyjściu z paki :)
M - Śro 20 Lip, 2011

Kamilu a gdzie twoja lewicowa wrazliwosc na ludzi sie podziala? :>
PiTT - Śro 20 Lip, 2011

ale bez jaj, ile oni dostaną, zakładam że jakiś śmieszny wyrok w zawiasach
na ich miejsce jest już kolejka kolejnych chętnych do dorobienia sobie do pensji
bo przecież uczciwą pracą w tym kraju nie da się dorobić ;D

kamil - Śro 20 Lip, 2011

Maćku, niekiedy budzi się we mnie konserwatysta :)
Zresztą za siermiężnej komuny istniały "ochotnicze hufce pracy" czy przymusowe roboty publiczne :) Ale, że jestem za patrzeniem w przyszłość a nie przeszłość to przytoczę przykład US&A gdzie funkcjonują też placówki penitencjarne, w których się pracuje a nie wali konia i wcina hambuksy

carlose - Czw 21 Lip, 2011

a nie lepiej wrócić to starych zwyczajów za czasó rzymskich, gdzie poprostu cieło się łapska jak coś ukradłeś :) przynajmnie był z takim spokój
Jakarti - Czw 21 Lip, 2011

chyba, ze nieslusznie Cie skazali..
wtedy ten winny faktycznie mogł.... zacierać ręce z radosci :)

M - Czw 21 Lip, 2011

Teraz już przyszywają całe ręce na lajcie więc po prostu by Ci przyszyli jakieś :rotfl:

kamil - Czw 21 Lip, 2011

Tak się dzieje, gdzie występuje szariat - prawo koraniczne.
rasta - Czw 21 Lip, 2011

No i jak oględziny, he?
Bad-i - Czw 21 Lip, 2011

carlose napisał/a:
a nie lepiej wrócić to starych zwyczajów za czasó rzymskich, gdzie poprostu cieło się łapska jak coś ukradłeś :) przynajmnie był z takim spokój

o matko tylko nie to, jak by tak bylo to polowie polakow Ziobro upyerdolil by rece zanim ich wylegitymowal :]

PiTT - Pią 22 Lip, 2011

M napisał/a:
Kamilu a gdzie twoja lewicowa wrazliwosc na ludzi sie podziala? :>

carlose - Czw 28 Lip, 2011

a no właśnie, byłem na oględzinach i tak naprawde poza wycietym vinem na ścianie grodziowej to prawie bez uszkodzeń, lakier nie uszkodzony, wnętrze wsumie też - założyli tylko jakieś kiczowate kołpaki..
GeKo - Czw 28 Lip, 2011

carlose, I jak to teraz jest da się odzyskać auto i zarejestrować ponownie, czy już tylko żyletki i części. Bo już nie raz spotkałem ogłoszenia na allegro auta w idealnym stanie, ale bez prawa rejestracji i bez VINu.