HH.ORG na Torze - Mam pare wolnych miejsc na lotnisko na 24.09 (sobota)
PiTT - Pią 23 Wrz, 2011 no i jakie plany na jutro?
kto z kim się zabiera?
ja czekam jeszcze na potwierdzenie u siebie 2 miejsc, więcej nie zabieram bo i tak w 3 osoby będzie srogo
czy ktoś nie ma jak się zabrać?
zawsze znajdzie się ktoś kto ma wolne miejsce Kenet - Pią 23 Wrz, 2011 Ja jadę z kolegą, niestety na podłogę z tyłu nie mogę zabrać nikogo
Chyba, że ktoś może polecić sympatyczną koleżankę to wtedy nie ma problemu.EmerytRs2 - Pią 23 Wrz, 2011 ja zabieram bonczka, zabkę i motylek !! M - Pią 23 Wrz, 2011 Ja jade z Kubsonem. Biore racechrono i elektroniczny manometr jak bedzie potrzebny.EmerytRs2 - Pią 23 Wrz, 2011 dobra dobra wszyscy jadom, a gdzie się spotykamy i o której? Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 umowilem sie z Pittem o 7 rano na BP w starej milosnej na kawe i jakies sniadanie zeby spokojnie dojechac na 9tą do Uenge'a.pum - Pią 23 Wrz, 2011 ja koło 7:30 będę na tym bp. tankowanie i lecę
wolne miejsce mam.Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 oke , mozemy poczekac - masz telefony w odpowiednim miejscu wszystkie
wiec w razie czego dzwon.
no i dopisz swoj.pum - Pią 23 Wrz, 2011 nie czekajta na mnie, bo cholera wie jak ja dojadę - zaśpię czy coś Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 okpum - Pią 23 Wrz, 2011 "Hej, jak może sie zorientowałeś organizujemy mały catering na torze (gorąca kawa, herbata, zimne napoje i ciastka) a po wszystkim jedziemy razem na muszka do Ryk. Poprzednio muszka była na torze ale stwierdziliśmy, ze do 15:00 wytrzymamy więc tak będzie sensowniej. Zbieram na ten cel po 25 zł od osoby, może się dołozycie? Bo w sumie jak będzi stolik z tymi napojami to i tak chętnie się pewie poczęstujecie. Jeśli nie chcecie jechać na muszka to możemy ew. policzyć tylko to co na torze - pewnie po 10zł wyjdzie.
Daj znać pilnie jak to widzisz.
Pozdrawiam,
Wiesław "Muarah" Zawada
tel. 602206098"PiTT - Sob 24 Wrz, 2011 zbieram się, właśnie dostałem smsa że ostatnia osoba się wykruszyła z podróży
wysłałem Rojowi smsa po 6 żeby jechał, ale chyba śpi anjas - Sob 24 Wrz, 2011 I jak czasy? Bardzo nas leja mustangi? roj - Sob 24 Wrz, 2011 no ciekawe, ciekawe.
dzięki za smsa Pitt, niestety nie wyzdrowiałem jeszcze od tygodnia i stwierdziłem, że odpuszczam oglądanie.
powodzenia, udanej zabawy i czekamy na relacje!rasta - Sob 24 Wrz, 2011 pum skonczyl cheble klocki ds nie wiem czy 3 miechy mialy