To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 30 Październik (niedziela) Wróbel Ułęż

M - Pon 31 Paź, 2011

no name napisał/a:
szlag mnie trafia że nie mogłem być :/

Szkoda szkoda, ale w takim razie do następnego razu :)

no name - Pon 31 Paź, 2011

Ale to dopiero na wiosnę pewnie :/
M - Pon 31 Paź, 2011

Nom niestety tak.
Marek23 - Pon 31 Paź, 2011

kubas napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Ziom, ja to wiem i nie tylko Wróbel ma rację - ja też. :D Wiedziałem od pierwszego kółka że coś mi hamowanie nie idzie, no ale w sumie nie upalałem z 1,5 roku + zmiana auta na takie, z którym się jeszcze "nie znamy" zbyt dobrze zrobiły swoje. :) Będzie szybciej. Będę nad tym pracował. :D

Wywal wspomaganie hamulca.

Ja bym powiedział, załóż dobre opony raczej...

Opony to jedno. Jak sie nauczysz jeździć bez serwa, to już nigdy nie wrócisz do zwykłego hamulca. Miażdżąca większość zawodowych kierowców jeździ bez. Raczej nie żeby sobie noge przypakować.

Miniac - Wto 01 Lis, 2011

M napisał/a:
wpisujcie czasy jakie mieliscie. Na koniec czerwone evo trzepnelo 3.05

I jak to w upalanym parę godzin srEVO bywa, do wymiany opony/klocki/tarcze/płyn :lol2:

xD xD

Kamill - Wto 01 Lis, 2011

Bardzo fajne te wykresy, przeanalizowałem cały podpierając sie tą mapą i rysowaniem trasy :) , tam gdzie czułem że mam pomysł na zakręt szedłem wg wykresu najszybciej z całej 3jki, więc można się podbudować że odczucia z jazdy przekładają sie na wyniki.
Widać też wcześniejsze hamowania z dużych prędkości bo tył mi blokowało na łysej oponie i robiło sie nie ciekawie (mimo tego w zakrętach dogrzany roadstone kleił jak zły ;D ).

Wydawało mi się ze te dwa najszybsze zakręty na końcu lotniska roj szedł naprawdę szybko, ale po wykresie wygląda że było łeb w łeb (dwa ostatnie dołki przed 2km na wykresie)

Największy rozstrzał jest na wróblowych "uliczkach" i seria zakrętów na wyjeździe z betonu.

Co do czasów ja miałem 3.29 na race chrono i 3.31 z wróblem.

Jeszcze fota, po obrocie 180st z dohamowania przed szykaną tył przyłapało i ściąłem środkowy słupek z opon - drzwiami.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/62N0Fiju6pBgUPUUXrQOwTwB-6HEyFmbeLymDVPe1bA?feat=directlink

M - Wto 01 Lis, 2011

Miniac napisał/a:
M napisał/a:
wpisujcie czasy jakie mieliscie. Na koniec czerwone evo trzepnelo 3.05

I jak to w upalanym parę godzin srEVO bywa, do wymiany opony/klocki/tarcze/płyn :lol2:

Obrazek

Obrazek

xD xD

Się gra się ma :)

Czy wiecie kto jechał tym białym rajdowym evo? Na zdjęciach mało widać.

roj - Wto 01 Lis, 2011

Faktycznie, na zdjęciach widać jakiegoś rajdowca w butach sparcoo:] a białe evo faktycznie wyglądało na książkowy przykład takiego cywila bardziej na ulicę
M - Wto 01 Lis, 2011

To jakiś lokalny element tfu, Emeryt - się zaplątał na focie :lol2:
Chodzi mi o to że Ci panowie mieli powage na twarzy niczym mistrzowie świata polski :lol2:

EmerytRs2 - Wto 01 Lis, 2011

to evo nawet na lawecie szybkie było :D
będą jakieś fotki, filmiki, czasy, gps innych ?

roj - Wto 01 Lis, 2011

Miniac, jaki setup tego czerwonego evo? Mocno trakdejowe czy kierownik tak dobrze ogarnia?
M - Wto 01 Lis, 2011

Wykres:
Emeryt vs Siema vs Greg

Emerytek po 1km coś oszukał bo dalej ma przesunięty względem innych :)

Michał - Wto 01 Lis, 2011

kjurde, emeryt, zajebiscie podoba mi sie to twoje clio na tych felgach o_O mega !
M - Wto 01 Lis, 2011

http://www.gpsvisualizer....1.60.41.17.html
To jest trail ale chyba przejazd emeryta się rozjechał pomiarowo - może trzeba będzie coś pokombinować jeszcz z zasięgiem, bo z przejazdu nie widać zebyś coś przestrzelił.

anjas - Wto 01 Lis, 2011

Za to siema niezle poszedł po lesie ;)