HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
Rasputin - Śro 12 Paź, 2011 Renault odpowiedział
Cytat:
Witamy!
Niestety nie możemy panu udostępnić listy głosów z numerami IP - numery te również są chronionymi prawem danymi osobowymi.
Odnosząc się do Pana wątpliwości dotyczących weryfikacji głosów, chcielibyśmy wyjaśnić, że przebiega ona w sposób złożony. Gromadzimy wiele danych na temat użytkownika, co pozwala nam precyzyjnie określić skąd głos został oddany. Będąc świadomi, że nie wszyscy użytkownicy traktują konkursy wyłącznie jako zabawę, przygotowaliśmy system zabezpieczeń chroniących nas przed działaniami niezgodnymi z regulaminem.
W Pana przypadku między innymi otrzymaliśmy prawie 9 tysięcy głosów z zaledwie 4 adresów IP. Wszystkie głosy zostały oddane z tego samego urządzenia, na co wskazują zarejestrowane przez system parametry - choćby wyjątkowo rzadko używaną wersję przeglądarki. Mechanizm odnotował również wiele innych danych, które niestety świadczą na Pańską niekorzyść.
Ciekaw jestem co to za przeglądarka?PiTT - Śro 12 Paź, 2011 pewnie się przejmą
Panowie, dajcie sobie już na luz z tym
weryfikują głosy i prawidłowo
czemu 300 głosów nie jest realne, jeśli każdy z 1 ip zagłosował po kilka razy to zostawili tylko unikalne i tyle
myślicie że więcej osób mogło zagłosować?
nie czytałem regulaminu więc nie wiem czy można głosować 1 raz dziennie czy tylko 1 raz w ciągu całego konkursu
problemem był podkład muzyczny i o to chyba głównie chodziło tak?
to po co teraz ta cała afera z głosami? Konrad - Śro 12 Paź, 2011 Moja opera? ale to chyba niezbyt "rzadko używana wersja przeglądarki" PiTT - Śro 12 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Renault odpowiedział
Cytat:
Witamy!
Niestety nie możemy panu udostępnić listy głosów z numerami IP - numery te również są chronionymi prawem danymi osobowymi.
Odnosząc się do Pana wątpliwości dotyczących weryfikacji głosów, chcielibyśmy wyjaśnić, że przebiega ona w sposób złożony. Gromadzimy wiele danych na temat użytkownika, co pozwala nam precyzyjnie określić skąd głos został oddany. Będąc świadomi, że nie wszyscy użytkownicy traktują konkursy wyłącznie jako zabawę, przygotowaliśmy system zabezpieczeń chroniących nas przed działaniami niezgodnymi z regulaminem.
W Pana przypadku między innymi otrzymaliśmy prawie 9 tysięcy głosów z zaledwie 4 adresów IP. Wszystkie głosy zostały oddane z tego samego urządzenia, na co wskazują zarejestrowane przez system parametry - choćby wyjątkowo rzadko używaną wersję przeglądarki. Mechanizm odnotował również wiele innych danych, które niestety świadczą na Pańską niekorzyść.
Ciekaw jestem co to za przeglądarka?
hehehe o tym właśnie mówię
po prostu ludzie którym to rozsyłaliście mieli to w dupie i nie głosowali
9 tyś głosów z 4 ip to srogi wynik, szacun Rasputin - Śro 12 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
to po co teraz ta cała afera z głosami?
Jaka afera,toż to juz po sprawie. Kolega Barta przyjechał i kupił nasz filmik
Bardzo miły kontakt,profesjonalne podejście, polecam tego kupujacego
Swoja droga widziałem go chyba przed chwila na rogu Popiełuszki i Słowackiego skręcał tyłem do przodu Bart - Śro 12 Paź, 2011 Rasputin - Śro 12 Paź, 2011
Cytat:
The floor in that car park was very clean.
PittPiTT - Śro 12 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Cytat:
Pitt
chociaż ktoś to doceniłBarejka - Czw 13 Paź, 2011 jakie 4 adresy IP jak glosowalo conajmniej kilkanascie osob na forum, skont ony to wziely? Jakarti - Czw 13 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Cytat:
Pitt
skad ten cytat bo nie moge znalezc?EmerytRs2 - Czw 13 Paź, 2011 z Pitt-a ten cytat
Jakarti - Czw 13 Paź, 2011 a to wiele wyjasnia Rasputin - Pią 14 Paź, 2011
konradone napisał/a:
Moja opera? ale to chyba niezbyt "rzadko używana wersja przeglądarki"
Hehe...odpowiedzieli,że to Opera 10 Konrad - Pią 14 Paź, 2011 Geko, Kubas, ja i eM mamy Operę 9.80
9000/4=2250 na głowę GeKo - Czw 20 Paź, 2011 konradone, moja opera pozwalała na oddanie tylko jednego głosu dziennie, więc tak klikałem z domu i z pracy .
NIe mam już 9,8 bo mi się niechcący zaktualizowała 2 dni temu.