Jest jeszcze NMnP, tam było w hooj tanio jak kiedyś byłem i dojazd jest lepszy z wwa,
Nie wszyscy stąd chcą takie warunki,
ja tam tylko z onbordów widziałem ale...Yarko - Wto 10 Sty, 2012 Przypominam, AW Tor Poznań - 430 plnno name - Wto 10 Sty, 2012
iQ napisał/a:
Wie ktos moze ile kosztuje wynajecie uleza na caly dzien? Bez zadnych instruktorow, itp? Pytam jedynie z ciekawosci
Wróbel i inni mają tam zniżki, osobie z ulicy podniosą na dzień dobryM - Wto 10 Sty, 2012 Wolę poznań za 430 naprawdę.
Walczymy Panowie walczymy!no name - Wto 10 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
Przypominam, AW Tor Poznań - 430 pln
Tylko że trzeba wekend na to poświęcić,
ja przez pracę nie dam radyYarko - Wto 10 Sty, 2012
no name napisał/a:
Yarko napisał/a:
Przypominam, AW Tor Poznań - 430 pln
Tylko że trzeba wekend na to poświęcić,
ja przez pracę nie dam rady
Nie trzeba, my wróciliśmy tego samego dnia, ale fakt jest to męczące.
Na pewno nie zapłacę 300 zł za lotnisko z Wróblem.iQ - Wto 10 Sty, 2012 Wpadnijcie kiedys do Finlandii na tor kosmita - Wto 10 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
AW Tor Poznań - 430 pln
to jest takie szkolenie jak było w zeszłym roku w kwietniu czy TP TrackDay ?pum - Wto 10 Sty, 2012
M napisał/a:
Wolę poznań za 430 naprawdę.
Walczymy Panowie walczymy!
ja podobnie...
za 300 to mogę na Ułęż, ale na AB Cup czy coś, ale nie na Wroobla przy 30 samochodach.no name - Wto 10 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
Nie trzeba, my wróciliśmy tego samego dnia, ale fakt jest to męczące.
Rano pojechałeś i wieczorem wróciłeś , tak ?
Yarko napisał/a:
Na pewno nie zapłacę 300 zł za lotnisko z Wróblem.
Cena jest z kosmosu, to faktBart - Wto 10 Sty, 2012
iQ napisał/a:
Wpadnijcie kiedys do Finlandii na tor
jak jest u Was z tego typu obiektami? Jakieś imprezy dla wszystkich? Ceny?iQ - Wto 10 Sty, 2012
Bart napisał/a:
iQ napisał/a:
Wpadnijcie kiedys do Finlandii na tor
jak jest u Was z tego typu obiektami? Jakieś imprezy dla wszystkich? Ceny?
Jest sporo roznych imprez latem, zima zreszta tez. Na lotniskach tutaj nikt nie lata chyba ze zasuwaja wprost na 1 mile.
Ceny sa rozne, zeby pojezdzic na torze po sniegu/lodzie trzeba wydac miedzy 30 a 40e. Latem miedzy 40 a 60e za caly dzien.Bonczek - Wto 10 Sty, 2012 Bart, ogarniaj Lohr`ę Bart - Wto 10 Sty, 2012 M - Wto 10 Sty, 2012 Musimy panowie zbudować swój tor
Mam już plan na to