ICE - In Car Entertainment - CMR2 - hothatcheiros motorsportos
Barejka - Śro 29 Lut, 2012 B-Rey, mam juz to w folderze z gra? A moze zle szukam?M - Śro 29 Lut, 2012 Nie działa bo wyłączyłem
Ta gra się nie nadaje do internetu bo dynamicznie przydziela porty a ja nie mam wolnego IP żeby postawić go w dmzBarejka - Śro 29 Lut, 2012 kiedys sciaglem z torentow i dzialalo, a teraz nie chce
e wrzucilem i nadal to samo, technika to nie dla mnie wypyerdalam to z kompa GeKo - Śro 29 Lut, 2012 Pamiętam że kiedyś była stronka, którą się jakoś dopinało do gry zliczała czasy i wrzucało to na stronę. Tyle że nei dzialalo to live więc ciężko bylo rozkladać sily tylko caly czas maks AttackAnonymous - Śro 29 Lut, 2012
Barejka napisał/a:
kiedys sciaglem z torentow i dzialalo, a teraz nie chce
e wrzucilem i nadal to samo, technika to nie dla mnie wypyerdalam to z kompa
Cracka przeżuć do folderu docelowegoB-Rey - Śro 29 Lut, 2012 Jeszcze jest opcja hamachi (wirtualny serwer). Tylko czy to zabangli?Janusz - Śro 29 Lut, 2012 Maciek a co mam zrobić żeby mi się ten temat przestał ciągle świecić jako nieprzeczytany ??Barejka - Śro 29 Lut, 2012 Czesio, na c mam colina i wrucam tam gdzie resztasiema - Śro 29 Lut, 2012 Janusz, 'oznacz wszystkie jako przeczytane' działa na pewno.qbica - Śro 29 Lut, 2012 z tego co wyczytalem na jakichś forach to ludziska ogarniaja to właśnie przez hamachiBonczek - Śro 29 Lut, 2012 Używałem przy LFS hamachi, wygodne i dobrze działa B-Rey - Czw 01 Mar, 2012 Dupa z tym Hamachi... też nie działa
PS: To może lfs lub rfactor? :D:DJanusz - Czw 01 Mar, 2012
B-Rey napisał/a:
PS: To może lfs lub rfactor? :D
latalismyn w to kiedyś, co sie wtedy działo na pierwszym winklu w lfs a Bad-i oczywiście na skróty jeździł, czasem nawet na dachu B-Rey - Czw 01 Mar, 2012 Macie kierownice?olek - Sob 03 Mar, 2012 odpadam, dysponuje na ta chwile tylko netbookiem, a ten gowno uciagnie.