To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

pcs - Pią 29 Lis, 2013

Kamill napisał/a:
rabarbar napisał/a:
a moje anglojęzyczne cv ktos mógłby sprawdzic/poprawić ?

yes I don't

- SEX?
- yes
- MALE or FEMALE?
- male, female, goat sometimes camel

Chloru - Pią 29 Lis, 2013

Cartoon, niektóre projekty bym usunął. Licząc bardzo szybko - są strasznie małe 1 miesiąc trwania (0,15 mln, 10 osób (FTE?)).

Opis projektów niewiele mówi osobie spoza branży - tak jak już pisali wyżej można to zostawić jak będziesz aplikował do telekomów albo firm dla nich pracujących. Moim zdaniem informacja która jest dużo bardziej istotna to to co te projekty dały firmie (oszczędności w PLN, dane odnośnie poprawy jakości np. % spadek ilości reklamacji itp.) To jest coś czego sporo osób nie ma w CV. IMHO to dobry wyróżnik, który pokaże, że przywiązujesz uwagę do długoterminowych efektów prowadzonych projektów.

Anonymous - Pią 29 Lis, 2013

:lol2:
Anonymous - Czw 05 Gru, 2013

Pracy szukam bo za 2 tyg bede bezrobotnym.sporo potrafie,szybko sie ucze,moge prawie wszystko
Michał - Czw 05 Gru, 2013

http://www.youtube.com/watch?v=Ol65Q2SzqWw#t=74
Vlodarsky - Czw 05 Gru, 2013

Znam gościa :faja:
Barejka - Czw 05 Gru, 2013

Michał napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=Ol65Q2SzqWw#t=74

w radio plus graja to czesto ;D

zefir - Czw 05 Gru, 2013

ja dzisiaj przy dawaniu wypowiedzenia po prostu przeżyłem scenę serialową

ależ się wkurwiłem.

Jakarti - Czw 05 Gru, 2013

??
co się stało??

Kamill - Czw 05 Gru, 2013

Opowiadaj, nastawie popcorn :faja:
zefir - Czw 05 Gru, 2013

podsumowując, byłem ugadany na rozwiązanie umowy za porozumieniem na 11.12.2o13 ( bo juz gdzie indziej jestem po drugim etapie rekrutacyjnym), a dziś chce papierki podpisac etc, a tu jebs z dzidy dyrektorka zamyka sie w pokoju i że niby jej nie ma i dostaje inforamcje od sekretarki ze p. Dyrektor wyszła i przekazała jej że mi nic nie podpisze, bo jestem potrzebny minimum do końca roku xD

no to czekam godzinke az sie skonczy ta szopka, aż się wkurwiłem wziąłem swoje akta osobowe i sprawdziłem czy napewno mam okres wypowiedzenia w klauzuli 2 tyg, wydrukowalem sobie rozwiazanie umowy z okresem wypowedzenie, podpisalem i zostawiłem w sekretaracie, pukając do Dyrektorki, że juz moze wyjsc :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kurwa no dramat :/ :/

Kamill - Czw 05 Gru, 2013

Hmm, ciekawe czym się kierują ludzie którzy nie chcą podpisać rozwiązania za porozumieniem stron, przecież idziesz do lekarza i na drugi dzień dajesz zwolnienie i tyle cie w robocie widzieli. Ewentualnie siedzisz i temperujesz ołówek przez 2tyg i tyle z tego ugrają :crazy:
Ja nawet w najbardziej podłych firmach nie mialem z tym problemu. W momencie rozwiązywania umowy wszyscy byli zaskakująco mili, a zawsze nastawiałem sie na sytuacje jak u Ciebie.

zefir - Czw 05 Gru, 2013

jebać to zrobię swoje i bohatersko spierdzielam na z góry ustalone pozycje :)
Bonczek - Pią 06 Gru, 2013

Ja sobie właśnie poprzeglądałem gdzie kiedyś wysłałem CV`ki i się zastanawiam co mną kierowało :rotfl:

I jeszcze dotarłem do jednego przykładu pracodawcy, który do dziś mnie bawi:
- czy dostanę od Państwa odpowiedź w przypadku odrzucenia kandydatury?
- tak Michał, dostaniesz :rotfl:

Nie rozumiem jak można mylić imię patrząc w dane kogoś z kim rozmawiasz. Oczywiście do dziś cisza (5-6 miesięcy chyba minęło) :]

anjas - Sob 07 Gru, 2013

Bonczek napisał/a:
Oczywiście do dziś cisza (5-6 miesięcy chyba minęło)

pewnie Michał dostał :)