To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo

M - Śro 27 Sie, 2014

PiTT napisał/a:
oszzz karwa myślę sobie, grubo... ale najciekawsze jest to że w garażu kilka aut z blachami ze stolnicy... w sumie układa się w całość

Combo-słoik

PiTT - Śro 27 Sie, 2014

kamil napisał/a:
może leasing ;) No dobra, a jak mieszkanie ?

bardzo spoko bo 2 poziomowe, tylko wypizdow nieco bo to jeszcze tam za Twoim bratem

budzik - Śro 27 Sie, 2014

Cartoon napisał/a:
Ktoś pytał kiedyś, jak wygląda kwestia garażu - wczoraj pierwszy raz wjechałem C-maxem ... musiałem wysiąść od strony pasażera

Dziś, na dłuższy postój, wylądował tam CRX - w tym przypadku jest już trochę lepiej

Ooo, garaż na 126p ;D

Franek - Śro 27 Sie, 2014

Pitt, chcesz kupić czy wynająć?
PiTT - Śro 27 Sie, 2014

wynajac
Franek - Śro 27 Sie, 2014

Wbrew pozorom, wcale tak tanie obrzeża Wro nie są.
Porównując nawet do Wawy.

Jakarti - Śro 27 Sie, 2014

Pitt to cebulak dlatego wybrzydza. jakby byl prawdziwym Panem Feudalnym to by na cene nie patrzyl.
PiTT - Śro 27 Sie, 2014

Franek napisał/a:
Wbrew pozorom, wcale tak tanie obrzeża Wro nie są.
Porównując nawet do Wawy.

oczywiscie ze nie sa, jak juz pisalem mieszania sa tu zdecydowanie drozsze niz w wawie i to bez znaczenia czy obrzeza czy centrum

Cartoon - Pon 09 Mar, 2015

Gdyby ktoś szukał 2 pokojowego mieszkania na Bemowie - to nasze będzie chyba ponownie wystawione na sprzedaż :) wk... mnie comiesięczne rozliczanie z wynajmującymi, którzy mają "ale" do tego, że mają płacić rachunki za prąd ;)
Jakarti - Pon 09 Mar, 2015

Cartoon,
na ile to dzisiaj wyceniasz?

Operat szacunkowy mieliśmy na 520kpln za same ściany i pewnie tyle chcielibyśmy dostać...

Edit: znacie DOBRĄ agencję nieruchomości, której można by dać mieszkanie na wyłączność? Przy poprzednim ogłoszeniu strasznie denerwowała mnie samowolka tych wszystkich tumanów z różnych biur. Każdy wystawiał inną cenę - niektórzy niższą niż my chcieliśmy - przy czym większość nawet nie zapytała nas, czy wyrażamy zgodę na umieszczenie ogłoszenia na ich stronach.

Michał - Pon 09 Mar, 2015

Cartoon napisał/a:
Gdyby ktoś szukał 2 pokojowego mieszkania na Bemowie - to nasze będzie chyba ponownie wystawione na sprzedaż :) wk... mnie comiesięczne rozliczanie z wynajmującymi, którzy mają "ale" do tego, że mają płacić rachunki za prąd ;)

hehehe
moje też coś czuje bedzie znowu na wynajem. Okazało sie ze kobicie która ode mnie wynajmuje to mieszkanie, firma płaci 50% przez pierwsze pół roku , wiec ona nie da rady sama placić przez następny rok.

Wk...ia mnie to ze baba niby ogarnięta, dziecko, monsh a muszę jej kierwa co miesiąc przypominać:
-witam, kiedy moge sie spodziewać przelewu ( jest 7 dni po dacie - ona myśli ze ja chyba zapomne :D )
3 dni później
- elośka, nie zaplaciła pani za internet i tv . Prosze zaplacić
następne pare dni później
- dziendobry , kiedy mam sie spodziewać zapłaty za rwe

kierwa, no co miesiąc :D niektórzy to mają problemy z zapłatą zobowiązań widze.

U nas stwierdzili (pomimo jasnych zapisów w umowie), że przecież prąd to miał być w czynszu... do tej pory zapłacili tylko za pierwsze 4 mesiące i częściowo za kolejne 2.
Zalegają mi łącznie ~500 i ostatnio w ramach maila z "wyrzutami" poskarżyli się, że w salonie dwa razy im się żarówka ledowa przepaliła i to na 100% wina plafonu, a w łazience przepaliły się dwie żarówki, których nigdzie nie da się kupić (odp. pierwsza półka na prawo w leroyu...)

Jakarti - Pon 09 Mar, 2015

Majkul
popros o podwojenie kaucji :D

Cartoon,
ja yebe
zniszcza Ci mieszkanie z takim podejsciem

nakurwiacie te posty, ze nie mozna na spokojnie nic edytowac :D

Kamill - Pon 09 Mar, 2015

O karwa, to ja mam takich że sami dzwonią i przepraszają ze jest 1 dzien opóźnienia bo pensja nie doszła. A jak ich ostatnio odwiedziłem to mowią że po wymianie liczników miesiąc temu nie maja zimnej wody w kuchni za bardzo, bo wolno leci, ale w sumie im nie przeszkadza wiec nie chcieli mi zawracać głowy xD