Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger
MoRToN - Pon 22 Lip, 2013 Lol dawno nie bylem ale chyba szybko nie pójdę w takim razie dzik - Pon 22 Lip, 2013 Te ceny to hipsterska moda, musi być drogo. Co innego że w niektórych barach (pink) hamburger jest na poziomie hamburgera za 5pln ze studenckiego baru, czyli koltlet i bulka z marketu odgrzane w mikrofali. Już wtedy dla smaku wole dwa serowe z maka.
Opinie mają ciekawe:
http://www.gastronauci.pl...itchen-warszawaKamill - Pon 22 Lip, 2013 W asado hamburger 19-21zł w barn burgerze od 21, tragedii nie ma, teraz chinol byle jaki 14zł to minimum, a to trochę inna klasa, choćby samego lokalu.zefir - Pon 22 Lip, 2013 barnburger i asado faktycznie spoko ceny naprawde jak na warszawe i bardzo smaczne zwłaszcza barn
w Łodzi hambuksy 17-24zł
ale kino to jakis kosmos jest, jakiś czas temu bralem dzieciaki brata do kina i yeb tu popcorn, tu cola, tu nachosy i yeb z dzidy 200zł znikło, na serio taniej isc z narzeczona na mega kolacje niz do kina.dzik - Pon 22 Lip, 2013 Jedyny do którego zdarza mi się teraz pójsć to Bobby Burger.
10PLN za podstawowego, to jest uczciwa cena. Ale trzeba z frytkami (14 razem) by nie wyjsc glodnym.Cartoon - Pon 22 Lip, 2013 od tego Waszego gadania zgłodniałem chyba skoczę dziś na bogato do streeta i kupię hambuksa z colą za 3xplnAnonymous - Pon 22 Lip, 2013 Panowie (i ewentualnie Panie) swoje żale na temat cen-czasu oczekiwania-nieświeżego jedzenia możecie wylewać tutaj:
aby potomni wiedzieli gdzie nie chodzić albo czego się spodziewać.
Kamill - Pon 22 Lip, 2013 M - Pon 22 Lip, 2013 Anonymous - Pon 22 Lip, 2013 no co? nudzi mi się czasem M - Pon 22 Lip, 2013 Taki profil oparty na hejtowaniu będzie bardzo toksyczny i krótko pożyje.Anonymous - Pon 22 Lip, 2013
M napisał/a:
Taki profil oparty na hejtowaniu będzie bardzo toksyczny i krótko pożyje.
Bardzo możliwe... ale "Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe" mają już 103 strony więc może to też będzie wyjątkiem potwierdzającym regułę.Michał - Pon 22 Lip, 2013 O kinie nie będę wspominać - bo to też jest przeginka ( czips z roztopionym serem - 22 zeta ). Szczerze to wolę z Bożeną odpalić 50 cali, i zayebać coś z zatoki w pełnym HADIEKU ( 12 gigsów ) I wygodniej, lepsza jakość, milej i taniej.
Zauważyłem że tera taka moda nastała. Jeszcze 5-7 lat temu wszystko musiał być "glam" fioletowe, błyszczące itd itp ( cynamon, platyna, el presidente itd itp ) teraz niestety jest moda na - "jest brudno- jest fajnie"M - Pon 22 Lip, 2013
AleX napisał/a:
M napisał/a:
Taki profil oparty na hejtowaniu będzie bardzo toksyczny i krótko pożyje.
Bardzo możliwe... ale "Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe" mają już 103 strony więc może to też będzie wyjątkiem potwierdzającym regułę.
Wygrałem zakład z samym sobą że odpiszesz właśnie w ten sposób Bart - Pon 22 Lip, 2013 prorok!