To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [B] Amerykańskie burgery i sztejki po polsku - Barnburger

MoRToN - Pon 22 Lip, 2013

Lol dawno nie bylem ale chyba szybko nie pójdę w takim razie :crazy:
dzik - Pon 22 Lip, 2013

Te ceny to hipsterska moda, musi być drogo. Co innego że w niektórych barach (pink) hamburger jest na poziomie hamburgera za 5pln ze studenckiego baru, czyli koltlet i bulka z marketu odgrzane w mikrofali. Już wtedy dla smaku wole dwa serowe z maka.

Opinie mają ciekawe:
http://www.gastronauci.pl...itchen-warszawa

Kamill - Pon 22 Lip, 2013

W asado hamburger 19-21zł w barn burgerze od 21, tragedii nie ma, teraz chinol byle jaki 14zł to minimum, a to trochę inna klasa, choćby samego lokalu.
zefir - Pon 22 Lip, 2013

barnburger i asado faktycznie spoko ceny naprawde jak na warszawe i bardzo smaczne zwłaszcza barn :)

w Łodzi hambuksy 17-24zł :D

ale kino to jakis kosmos jest, jakiś czas temu bralem dzieciaki brata do kina i yeb tu popcorn, tu cola, tu nachosy i yeb z dzidy 200zł znikło, na serio taniej isc z narzeczona na mega kolacje niz do kina.

dzik - Pon 22 Lip, 2013

Jedyny do którego zdarza mi się teraz pójsć to Bobby Burger.
10PLN za podstawowego, to jest uczciwa cena. Ale trzeba z frytkami (14 razem) by nie wyjsc glodnym.

Cartoon - Pon 22 Lip, 2013

od tego Waszego gadania zgłodniałem ;/ chyba skoczę dziś na bogato do streeta i kupię hambuksa z colą za 3xpln
Anonymous - Pon 22 Lip, 2013

Panowie (i ewentualnie Panie) swoje żale na temat cen-czasu oczekiwania-nieświeżego jedzenia możecie wylewać tutaj:

https://www.facebook.com/...225180390963713

aby potomni wiedzieli gdzie nie chodzić albo czego się spodziewać.

:>

Kamill - Pon 22 Lip, 2013

:rotfl:
M - Pon 22 Lip, 2013

:rotfl: :rotfl:

no co? nudzi mi się czasem :rotfl:
M - Pon 22 Lip, 2013

Taki profil oparty na hejtowaniu będzie bardzo toksyczny i krótko pożyje.

M napisał/a:

Bardzo możliwe... ale "Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe" mają już 103 strony więc może to też będzie wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Michał - Pon 22 Lip, 2013

O kinie nie będę wspominać - bo to też jest przeginka ( czips z roztopionym serem - 22 zeta ). Szczerze to wolę z Bożeną odpalić 50 cali, i zayebać coś z zatoki w pełnym HADIEKU ( 12 gigsów ) I wygodniej, lepsza jakość, milej i taniej.

Zauważyłem że tera taka moda nastała. Jeszcze 5-7 lat temu wszystko musiał być "glam" fioletowe, błyszczące itd itp ( cynamon, platyna, el presidente itd itp ) teraz niestety jest moda na - "jest brudno- jest fajnie"

M - Pon 22 Lip, 2013

AleX napisał/a:
M napisał/a:

Bardzo możliwe... ale "Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe" mają już 103 strony więc może to też będzie wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Wygrałem zakład z samym sobą że odpiszesz właśnie w ten sposób :rotfl:

Bart - Pon 22 Lip, 2013

prorok!