To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RSMP, RPP...] SEZON 2013

106 - Wto 30 Kwi, 2013

grrrrrrr
Marek23 - Wto 30 Kwi, 2013

Cytat:

troche czasu jeszcze jest.. moze sie uda zebrac pare zł :)

Nie mam zadnych sponsorów,wiec nic nie zdzialam. Chyba polece Karkonoski albo Rzeszowski.

106 - Wto 30 Kwi, 2013

lista juz dziala

http://www.rajdnadwislans...adwislanski.pdf

Bad-i - Wto 30 Kwi, 2013

Będzie się działo ;)
martin.h - Wto 30 Kwi, 2013

Jeśli nic się nie wydarzy to w gościach wygra Kuchar, a w pucharze powalczą Kubat i Szeja.

Na Mikołowskim rozmawialismy ze znajomym o sytuacji w pucharze i wygląda na to, że w przyszłym sezonie cofniemy się o kilkanaście lat gdzie mieliśmy RSMP i Rajdy Okręgowe, co swoją drogą może wyjść tylko na lepsze dla RSMP i RO, oczywiście jeśli regulaminy dla RO pozostaną takie same jak obecnie :)

PS: swoją drogą nie wiedziałem, że za Kołtunem stoją takie pieniądze o_O

qbus - Śro 01 Maj, 2013

Ba... nawet większe niż nam się wydaję.

http://www.c-rally.com/eng/home

:)

p.s. wcale nie są "tacy" drodzy jak mogło by się wydawać + mają wylacznosc na kilka myków i ogromną wiedzę

WuRC - Śro 01 Maj, 2013

Kuzaj na fb:

Cytat:
Stoi i czeka na mnie :)
W połowie maja testy

106 - Śro 01 Maj, 2013

nie powiem, ze mnie to nie cieszy :]
martin.h - Śro 01 Maj, 2013

Widziałbym Leszka w RRC na Wiśle ;)
Bad-i - Śro 01 Maj, 2013

martin.h napisał/a:
Jeśli nic się nie wydarzy to w gościach wygra Kuchar, a w pucharze powalczą Kubat i Szeja.

Na Mikołowskim rozmawialismy ze znajomym o sytuacji w pucharze i wygląda na to, że w przyszłym sezonie cofniemy się o kilkanaście lat gdzie mieliśmy RSMP i Rajdy Okręgowe, co swoją drogą może wyjść tylko na lepsze dla RSMP i RO, oczywiście jeśli regulaminy dla RO pozostaną takie same jak obecnie :)

PS: swoją drogą nie wiedziałem, że za Kołtunem stoją takie pieniądze o_O

Nie bardzo rozumiem na czym ma polegać ta zmiana?

Bad-i, widać, że krótko siedzisz w tym sporcie.

Kilkanaście lat temu mieliśmy RSMP i tutaj rozgrywały się wszelkie tytuły Mistrzów Polski, obsada była duża. Dodatkowo były Rajdy Okręgowe, było ich kilkanaście i nie walczono tutaj o żadne tytuły, dopiero później powstało coś takiego jak Puchar PZM'ot.
Patrząc na to co dzieje się w RPP i RO (Czechowice, Mikołowski), myślę, że jeśli zlikwidujemy Puchar i przepisy RO pozostaną na obecnym poziomie to możemy śmiało liczyć na frekwencję nawet i 100 załóg, a i w RSMP powinny się powiększyć listy startowe :)

Bad-i - Śro 01 Maj, 2013

Na pewno siedzę krócej niż Ty. Ale nadal nie rozumiem co masz na myśli zlikwidujemy?

Kto ma likwidować?

Bad-i napisał/a:
Na pewno siedzę krócej niż Ty. Ale nadal nie rozumiem co masz na myśli zlikwidujemy?

Kto ma likwidować?

PZM'ot, już od kilku lat mówi się o likwidacji Pucharu, co wg. mnie powinno już nastąpić z pożytkiem dla RSMP i RO, a przyszły rok to chyba najlepszy moment aby zrealizować ten pomysł :]

M - Śro 01 Maj, 2013

:>
Bad-i - Śro 01 Maj, 2013

Ok teraz rozumiem, ale nadal się nie zgodzę. Dla wielu zawodników RPP to super opcja.