troche czasu jeszcze jest.. moze sie uda zebrac pare zł
Nie mam zadnych sponsorów,wiec nic nie zdzialam. Chyba polece Karkonoski albo Rzeszowski.106 - Wto 30 Kwi, 2013 lista juz dziala
http://www.rajdnadwislans...adwislanski.pdfBad-i - Wto 30 Kwi, 2013 Będzie się działo martin.h - Wto 30 Kwi, 2013 Jeśli nic się nie wydarzy to w gościach wygra Kuchar, a w pucharze powalczą Kubat i Szeja.
Na Mikołowskim rozmawialismy ze znajomym o sytuacji w pucharze i wygląda na to, że w przyszłym sezonie cofniemy się o kilkanaście lat gdzie mieliśmy RSMP i Rajdy Okręgowe, co swoją drogą może wyjść tylko na lepsze dla RSMP i RO, oczywiście jeśli regulaminy dla RO pozostaną takie same jak obecnie
PS: swoją drogą nie wiedziałem, że za Kołtunem stoją takie pieniądze qbus - Śro 01 Maj, 2013 Ba... nawet większe niż nam się wydaję.
p.s. wcale nie są "tacy" drodzy jak mogło by się wydawać + mają wylacznosc na kilka myków i ogromną wiedzęWuRC - Śro 01 Maj, 2013 Kuzaj na fb:
Cytat:
Stoi i czeka na mnie
W połowie maja testy
106 - Śro 01 Maj, 2013 nie powiem, ze mnie to nie cieszy martin.h - Śro 01 Maj, 2013 Widziałbym Leszka w RRC na Wiśle Bad-i - Śro 01 Maj, 2013
martin.h napisał/a:
Jeśli nic się nie wydarzy to w gościach wygra Kuchar, a w pucharze powalczą Kubat i Szeja.
Na Mikołowskim rozmawialismy ze znajomym o sytuacji w pucharze i wygląda na to, że w przyszłym sezonie cofniemy się o kilkanaście lat gdzie mieliśmy RSMP i Rajdy Okręgowe, co swoją drogą może wyjść tylko na lepsze dla RSMP i RO, oczywiście jeśli regulaminy dla RO pozostaną takie same jak obecnie
PS: swoją drogą nie wiedziałem, że za Kołtunem stoją takie pieniądze
Nie bardzo rozumiem na czym ma polegać ta zmiana?martin.h - Śro 01 Maj, 2013 Bad-i, widać, że krótko siedzisz w tym sporcie.
Kilkanaście lat temu mieliśmy RSMP i tutaj rozgrywały się wszelkie tytuły Mistrzów Polski, obsada była duża. Dodatkowo były Rajdy Okręgowe, było ich kilkanaście i nie walczono tutaj o żadne tytuły, dopiero później powstało coś takiego jak Puchar PZM'ot.
Patrząc na to co dzieje się w RPP i RO (Czechowice, Mikołowski), myślę, że jeśli zlikwidujemy Puchar i przepisy RO pozostaną na obecnym poziomie to możemy śmiało liczyć na frekwencję nawet i 100 załóg, a i w RSMP powinny się powiększyć listy startowe Bad-i - Śro 01 Maj, 2013 Na pewno siedzę krócej niż Ty. Ale nadal nie rozumiem co masz na myśli zlikwidujemy?
Kto ma likwidować?martin.h - Śro 01 Maj, 2013
Bad-i napisał/a:
Na pewno siedzę krócej niż Ty. Ale nadal nie rozumiem co masz na myśli zlikwidujemy?
Kto ma likwidować?
PZM'ot, już od kilku lat mówi się o likwidacji Pucharu, co wg. mnie powinno już nastąpić z pożytkiem dla RSMP i RO, a przyszły rok to chyba najlepszy moment aby zrealizować ten pomysł M - Śro 01 Maj, 2013 Bad-i - Śro 01 Maj, 2013 Ok teraz rozumiem, ale nadal się nie zgodzę. Dla wielu zawodników RPP to super opcja.