To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Marek23 - Pon 03 Mar, 2008

Dawaj znaki, do mnie z Kato lecąc na Wrocław jes bardzo blisko i ruch mały, więc dojazd szybki. Dziś na sto procent będzie upalane... Przypominam sobie jak jeździć, bo zardzewiałem. Może wogóle spot u mnie w domu...
mi - Pon 03 Mar, 2008

ja na spociszon chętny, ale jeśli dziś - dopiero wieczorkiem, lepiej chyba jutro, bo popołudnie całe moje
strick - Pon 03 Mar, 2008

Marek23 napisał/a:
Najpierw na Przegibku(Bielsko-Biała)

Ze straconki to masz juz chwilke na zar :)
Miałem juz kilka razy ciepło na straconce :D

Marek23 - Pon 03 Mar, 2008

mi napisał/a:
ale jeśli dziś - dopiero wieczorkiem

Tylko wieczorem... Koło 21 najwcześniej.
strick napisał/a:

Ze straconki to masz juz chwilke na zar :)
Miałem juz kilka razy ciepło na straconce :D

To nie wiedziałem... Ten Kocierz jest zajebisty...

lenny - Pon 03 Mar, 2008

NO NIEEE.....!!!!!

to musi być żart kogoś od nas co..!?!!?:) bo nie wiedziałem że takie dzieci maja dostep do sieci wogole... a nawet jesli tak to..... SKĄD KUR.WA WIEDZA O NAS...!??!!?!??!?!? TRZEBA SIE BRONIC pANOWIE..... :wall:

FreeMan - Pon 03 Mar, 2008

lenny napisał/a:
NO NIEEE.....!!!!!

to musi być żart kogoś od nas co..!?!!?:) bo nie wiedziałem że takie dzieci maja dostep do sieci wogole... a nawet jesli tak to..... SKĄD KUR.WA WIEDZA O NAS...!??!!?!??!?!? TRZEBA SIE BRONIC pANOWIE..... :wall:

ładnie rysujesz... masz talent.. marnujesz sie... :D

Janusz - Pon 03 Mar, 2008

lenny napisał/a:
NO NIEEE.....!!!!!

[url=http://img125.images...ox0.png]Obrazek[/URL]

jam młodszy jest....

kubas - Pon 03 Mar, 2008

"Nie pamięta wół jak cielęciem był", latvala mial 16 lat jak siedzial za sterami rajdowki, kubica w tym wieku juz wymiatal... ja tez mam 20 lat nawet jeszcze nie skonczone... I ciesze sie ze nie jestem staruchem jak niektorzy ;D Chyba ze lenny bardziej sie odnosila wypowiedz do 45 km i nicku :D

:* :*

strick - Pon 03 Mar, 2008

No to jest wasz młody wiek i moj brak jakiego kolwiek auta...
Lepsze 45 km niz nic

Marek23 - Wto 04 Mar, 2008

Włąśnie jeździłem Kadettem GSI 16V. Odpycha się nieźle, kierownik ostatnio w Tychach był drugi w klasie do 2.0 jadąć na zimówkach 175. Dałem mu 2 stare sliki, aż się boję co teraz zrobi :devil:
Bart - Śro 05 Mar, 2008

przedwczorajsze ceny paliw w luksemburgu, europejskim eldorado paliwowym ;D

dla nieobeznanych z kalkulatorem i cenami walut: :ble:
95 - 4.18zl
98 - 4.23zł
D - 3.81zł
we wszystkich krajach sąsiadujących z lux ceny są wyższe o 0.2-0.3€

fydi - Śro 05 Mar, 2008

Cytat:
Włąśnie jeździłem Kadettem GSI 16V. Odpycha się nieźle, kierownik ostatnio w Tychach był drugi w klasie do 2.0 jadąć na zimówkach 175. Dałem mu 2 stare sliki, aż się boję co teraz zrobi :devil:

Trzeba się przejechać kadettem Ziarki! Na ten sezon mają być hamulce 355 mm :D To tyle ile w rajdowym N4, a waga nie ta sama.

CHRZANEK - Śro 05 Mar, 2008

bart napisał/a:
dla nieobeznanych z kalkulatorem i cenami walut:
95 - 4.18zl
98 - 4.23zł
D - 3.81zł

Hehe to średnio o 0,1pln taniej na litrze niż w Bydgoszczy...

Jaki z tego moral ??

Bart - Śro 05 Mar, 2008

w polsce te ceny nie robią megawrażenie, ale tak jak napisalem - wszędzie naokoło jest mocno drożej.
Zresztą tak wygląda stacja przy luksemburskiej autostradzie niedaleko niemieckiej granicy:

taki morał :ble:

CHRZANEK - Śro 05 Mar, 2008

bart napisał/a:
Zresztą tak wygląda stacja przy luksemburskiej autostradzie niedaleko niemieckiej granicy:

Podbnie bylo w PL jak bena byla na kartki...
Kurcze koledzy wiekszośc z Was jest mlodsza ode mnie, pamietacie wogóle benzyne na kartki ?? ?? ??

:D :D :D :D :D

W takich chwilach czlowiek docenia to co sie zmienilo przez ostatnie 25 lat ...