Loko - Czw 15 Lut, 2007 Skrzynie podobno nie należą do najmocniejszych, no i pali spooro, ale i tak są to super autka Dariano - Czw 15 Lut, 2007 czyli auto dla bogatych tak jak saxo
Zna sie ktoras z was na tych sprzetach jak wychodzi eksploatacja takiego czegos glowne wady itp.?!
pomijając awaryjność bo to różnie z tym bywa:
- spalanie mega
- słabe hamulce
- drogie częsci zamiennenox - Pią 16 Lut, 2007 ale ten dzwięk Loko - Pią 16 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
Dariano napisał/a:
Zna sie ktoras z was na tych sprzetach jak wychodzi eksploatacja takiego czegos glowne wady itp.?!
- spalanie mega
- słabe hamulce
- drogie częsci zamienne
Stare GT też mają problemy z hamulcami? Słyszałem o tej przypadłości wrx ów, znowu sti pobobno całkiem nieźle chamuje.
A tak na marginesie to kolejne sti będzie w wersji hatch, rajdówka tez , juz są spy photo, premiera ma być bodajże w genewie, a sprzedaż w 2008.k-mart - Pią 16 Lut, 2007
nox napisał/a:
K... jak myślisz za ile taka GTE moze byc w CH ?? tak juz przełoż to na PLN
nie mam pojecia :566: Ja bede mu proponowal 500zl za sztuke, czy przelknie nie wiem bo wogole nie wiem kto to. Ale realnie to bylbym gotow dac do 3000zl za obie bo naprawde sa w bardzo ladnym stanie a ja juz sie niezle podjaralem.
[ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 ]
saxorulez napisał/a:
Dariano napisał/a:
- spalanie mega
- słabe hamulce
- drogie częsci zamienne
Moj papa kiedys sie strasznie kochal w GT i mial 3 sztuki pod rzad, dosyc czesto upalal w jakis tam kreciolkach, czasem rajdach 2-go ligowych.
Jest tak jak sExorulez napisal: hamulce nie zbyt dobre jak na te predkosci, spalanie gigantyczne >20l przy ciezkim bucie, z czesciami nie jest zle bo duzo imprez trafilo na zlomy po dzwonach na graty. No i skrzynie byly za slabe.Anonymous - Pią 16 Lut, 2007 subaru to skarbonka
tak jak saxo tylko trochę większa, więcej potrafi zeżreć
mój szwagier miał to i po roku ciągłej walki pozbył się tego
jego było 2004r chyba, ta wersja gt (koło 220km)
coś z turbiną się działo, ukręcił 2 bieg(w takim samochodzie?!), pali średnio przy dynamicznej jeździe (nie kat) od 12l w górę.
On napewno by nie polecił...... :563:
Teraz kupił 407 sport hdi, najbogatsza wersja, czarna i narazie ma spokujsaxorulez - Pią 16 Lut, 2007 A tak żeby zabawniej było..
kolega miał Czarne GT podkręcone do 270KM
bak starczał na 200km jak by nie jeżdził... wiec na codzień jeżdził 306 w sedanie k-mart - Pią 16 Lut, 2007 pierwsze fotki vts'a 24v o ktorym wspominalem, zaraz pojade zrobie dokladniejsze.
Dariano - Pią 16 Lut, 2007 zorientuj sie ile sobie krzyczy za niegoNiemy - Pią 16 Lut, 2007 ja chce z niego lampy przednie Michał - Pią 16 Lut, 2007 K' - jak bedziesz znowu, spytaj sie o lampy przednie po ile .
Bo musze kupić.Michał - Pią 16 Lut, 2007 o kurwa niemy !!
zajebie cie !!Niemy - Pią 16 Lut, 2007 bylem pierwszy