jednak moj HTC Desire Z zaczyna umierac smiercia naturalna,
potrzebuje jakis telefon z miare czystym androidem , najlepiej za jak najnizszy hajs, bo generalnie tefelon potrzebuje do Gmail, dzwonienie i sms i endomondo ( tablet przejal reszte funkcji, co polecacie??
chyba mi Lg L7 wpadlo w oko bo w miare parametry plus androida 4.0
i sony xperia L?
chyba ze poczekam az troche stanieje nexus 4 bo nie ukrywam ze max 1000zl bym chcial wydac.
acha telefon musi byc oparty na androidzie GeKo - Pią 21 Cze, 2013 To szukaj NexusaChloru - Pią 21 Cze, 2013 zefir, tylko dziś http://www.ibood.com/pl/pl/zefir - Pią 21 Cze, 2013 chloru po tyle samo chodza na allegro cały czas wasq - Nie 23 Cze, 2013
zefir napisał/a:
heheehhejj
jednak moj HTC Desire Z zaczyna umierac smiercia naturalna,
potrzebuje jakis telefon z miare czystym androidem , najlepiej za jak najnizszy hajs, bo generalnie tefelon potrzebuje do Gmail, dzwonienie i sms i endomondo ( tablet przejal reszte funkcji, co polecacie??
chyba mi Lg L7 wpadlo w oko bo w miare parametry plus androida 4.0
i sony xperia L?
chyba ze poczekam az troche stanieje nexus 4 bo nie ukrywam ze max 1000zl bym chcial wydac.
acha telefon musi byc oparty na androidzie
mam LG L9 o daje rade nie zawiesil sie jeszcze ani raz upadl z dachu z ruszajacego auta ekranem na ziemie rolujac po drodze i oprocz rysek telefon przezyl Autoholiczka - Pon 24 Cze, 2013 Ja wzięłam LG 5, podobno niewiele się różni od 7. Spoko jest, aczkolwiek mam jakiś problem żeby się rozłączyć po dłuższym użytkowaniu- tak jakby nie reagował na dotyk w ekran. Oddać na gwarancje? PiTT - Pon 24 Cze, 2013 wydaje mi się że to nie jest normalne M - Pon 24 Cze, 2013 Moze rozmowa trwala 1,5h i telefon sie zagrzal Autoholiczka - Pon 24 Cze, 2013 Najpierw problem z kupnem, teraz od razu z telefonem? No nie... Anonymous - Pon 24 Cze, 2013 Musze synowi kupic tel,najlepiej w jakims mix-ie.ktora siec ma najlepsza oferte na takie cos?Autoholiczka - Pon 24 Cze, 2013 Chyba Play Cartoon - Pon 24 Cze, 2013 Zetafony się dobrze sprzedająPiTT - Pon 24 Cze, 2013 nie wiem jak w mixach, ale pod względem abo to play jest nie do pobicia...
mówię oczywiście o ofertach wyjściowych a nie negocjowanych... chociaż tu też play daje radęCartoon - Pon 24 Cze, 2013
PiTT napisał/a:
play jest nie do pobicia...
nju mobile, chyba jednak ich przebiłokosmita - Pon 24 Cze, 2013 redbull (play) ma chyba identyczną ofertę ?