http://22b.eu/index.php?s=full&id=43PiTT - Czw 24 Mar, 2011 kupcie od STFa niebieskiego i oklejcie sobie białą folią bizon - Czw 24 Mar, 2011 albo szprajem Bad-i - Czw 24 Mar, 2011
PiTT napisał/a:
kupcie od STFa niebieskiego i oklejcie sobie białą folią
Ale STFa to chyba nie jest Spec C ? Chyba ze sie myle....PiTT - Czw 24 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
kupcie od STFa niebieskiego i oklejcie sobie białą folią
Ale STFa to chyba nie jest Spec C ? Chyba ze sie myle....
5 zl, ładnie wycięta naklejeczka i już jest Spec C, ba... nawet D może być kosmita - Czw 24 Mar, 2011 Nie jest, turbo ma chyba ze Spec C jeśli dobrze pamiętam.kamil - Czw 24 Mar, 2011 chyba tak, ale spec c to nie tylko turbo. Tak czy siak STFa niszczy system Qukie - Czw 24 Mar, 2011 Nada się to do czegoś innego niż na wystawę?
to moje byłe felgi-sprzedałem je ze 2 lata temu,chyba jedna była spawana,ten gosc ktory kupił to lekki kombinatorek bo pozniej sprzedawał moje opony z tych felg pisząc ze stan bardzo dobry 5mm bieznika itd a mijało się to mocno z prawdą
edit-auto na tej feli wygląda naprawde dobrze,choc jak dla mnie do klio są prostu za duze-jak zmieniłem je na OZ F1 15" to znajome lachony pytał dlaczego sprzedałem tamto auto Anonymous - Czw 24 Mar, 2011