właścicielem tych felg był kiedyś niejaki rabarbar
ogólnie ta firma robi dobre felgi ma w ofercie felgi z kategorii superlekkich itp itd...
Do MINI wiem, że podejdą... warto? ; )
kurde, moment, to nie są team dynamics, to ja nie wiem co to za firma, gadaj z rabarbarem ale jak faktycznie spawane to chyba średnio, a jak gość kombinator, to one nie maja 70% tylko pewnie 7% Anonymous - Czw 24 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Janusz napisał/a:
Cytat:
Nada się to do czegoś innego niż na wystawę?
właścicielem tych felg był kiedyś niejaki rabarbar
ogólnie ta firma robi dobre felgi ma w ofercie felgi z kategorii superlekkich itp itd...
Do MINI wiem, że podejdą... warto? ; )
kurde, moment, to nie są team dynamics, to ja nie wiem co to za firma, gadaj z rabarbarem ale jak faktycznie spawane to chyba średnio, a jak gość kombinator, to one nie maja 70% tylko pewnie 7%
no to szukamy dalej... chyba, że mnie Miniac na swoje ultrasy namówi w końcu Anonymous - Czw 24 Mar, 2011 te felgi nazywają się chyba MAK ,cholera wie co to,kupiłem auto na nich,sprzedałem po paru miesiącach
AleX_R53, jak mozesz miec ultraleggery w dobrej cenie to się nie zastanawiajJanusz - Czw 24 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
te felgi nazywają się chyba MAK ,cholera wie co to,kupiłem auto na nich,sprzedałem po paru miesiącach
mak'i chwalił rasta, swojego czasu jakieś drzewo nimi rozwalił Yarko - Czw 24 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
rabarbar napisał/a:
te felgi nazywają się chyba MAK ,cholera wie co to,kupiłem auto na nich,sprzedałem po paru miesiącach
mak'i chwalił rasta, swojego czasu jakieś drzewo nimi rozwalił
tam chyba nie bylo kup teraz, tylko obecna cena. Ale juz widze aukcji nie ma
To ogłoszenie wisi już ze 2 miechy lekko, cena tylko chyba spada.PiTT - Pią 25 Mar, 2011 http://moto.allegro.pl/bm...1509915094.htmlMucha - Pią 25 Mar, 2011 fajne Anonymous - Pią 25 Mar, 2011 a przestawienie skrzyni w tryb sport powoduje wzrost mocy silnika z 326 do 418 KM
było nawet e30 z tym silnikiemMłody Papież - Pią 25 Mar, 2011 ale bez takiego różańca na lusterku!!!Anonymous - Pią 25 Mar, 2011