Właśnie zamówiłem wahacze do 106 marki Febi Bilstein zapłaciłem na allegro 143 PLN szt. Fajnie pomyślałem, ale sprawdze ile w Inter Carsie kosztują....Znalazłem taki sam produkt. Niestety brak w magazynie, ale cena była wyświetlona - 568.05 PLN ! za karwa sztukę ! O co karwa kaman ?!?! aż takie marże bierze sobie IC ????
Kamil, może to Bebi Filstein? One chodzą taniej.....Barejka - Czw 26 Kwi, 2012 ludziska czy mini m cos takiego ze jak stanie w kotku na 2 sekundy to silnik gasnie, a powcisnieciu gazu odpala, czisiaj w korku obserwowalem taka pania to przez 30 metrow z 120 razy gasl i odplala kosmita - Czw 26 Kwi, 2012 TAKGeKo - Czw 26 Kwi, 2012
Walle napisał/a:
kamil napisał/a:
Właśnie zamówiłem wahacze do 106 marki Febi Bilstein zapłaciłem na allegro 143 PLN szt. Fajnie pomyślałem, ale sprawdze ile w Inter Carsie kosztują....Znalazłem taki sam produkt. Niestety brak w magazynie, ale cena była wyświetlona - 568.05 PLN ! za karwa sztukę ! O co karwa kaman ?!?! aż takie marże bierze sobie IC ????
Kamil, może to Bebi Filstein? One chodzą taniej.....
albo wersja bez zawieszenia sportowego. Zważ je ile ważą, powinny 4kg ważyć sztuka.
460zl w hurcieAnonymous - Czw 26 Kwi, 2012
Barejka napisał/a:
ludziska czy mini m cos takiego ze jak stanie w kotku na 2 sekundy to silnik gasnie, a powcisnieciu gazu odpala, czisiaj w korku obserwowalem taka pania to przez 30 metrow z 120 razy gasl i odplala
Tak. To jest system Start-Stop. W teorii powinien oszczędzać 15-20% paliwa przy jeździe po mieści gdyż jak się zatrzymasz to silnik staje w jednym, określonym bardzo precyzyjnie, położeniu gdzie do rozruchu potrzeba jedynie minimalnej ilości paliwa. Można ten system wyłączyć jednym małym guziczkiem przy dźwigni zmiany biegów. Wyposażone w ten system są MINI 2gen.Bonczek - Czw 26 Kwi, 2012 Barejka sporo samochodów już ma ten system, nic strasznego jedynie trochę momentami irytujące PieQt - Czw 26 Kwi, 2012 Trzeba sie do tego ustrojstwa przyzwyczaic, zatrzymujesz sie a on gasnie- dziwne uczucie na poczatkuGeKo - Czw 26 Kwi, 2012 Ciekawe co na to wszelkei turbo motory, a zwłaszcza diesle.no name - Czw 26 Kwi, 2012
GeKo napisał/a:
Ciekawe co na to wszelkei turbo motory, a zwłaszcza diesle.
Co na to aku jako pierwsze
Z tego co miniac mówił to układ silnika jeszcze musi być odpowiedni by sie to wylaczało / właczałokosmita - Czw 26 Kwi, 2012 http://autokult.pl/2012/0...-z-eksploatacja