To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Śro 25 Kwi, 2012

albo tak...
Maciusiowy - Śro 25 Kwi, 2012

za rządów pisu nie było by podróbek
Mucha - Śro 25 Kwi, 2012

ACTA!!!
gregwoj - Czw 26 Kwi, 2012

Grubo :D

http://moto.onet.pl/16600...kul.html?node=2

Bart - Czw 26 Kwi, 2012

http://www.blenheimgang.com/gondry-spotting/
Walle - Czw 26 Kwi, 2012

kamil napisał/a:
Właśnie zamówiłem wahacze do 106 marki Febi Bilstein zapłaciłem na allegro 143 PLN szt. Fajnie pomyślałem, ale sprawdze ile w Inter Carsie kosztują....Znalazłem taki sam produkt. Niestety brak w magazynie, ale cena była wyświetlona - 568.05 PLN ! za karwa sztukę ! O co karwa kaman ?!?! aż takie marże bierze sobie IC ????

Kamil, może to Bebi Filstein? One chodzą taniej.....

Barejka - Czw 26 Kwi, 2012

ludziska czy mini m cos takiego ze jak stanie w kotku na 2 sekundy to silnik gasnie, a powcisnieciu gazu odpala, czisiaj w korku obserwowalem taka pania to przez 30 metrow z 120 razy gasl i odplala :rotfl:
kosmita - Czw 26 Kwi, 2012

TAK
GeKo - Czw 26 Kwi, 2012

Walle napisał/a:
kamil napisał/a:
Właśnie zamówiłem wahacze do 106 marki Febi Bilstein zapłaciłem na allegro 143 PLN szt. Fajnie pomyślałem, ale sprawdze ile w Inter Carsie kosztują....Znalazłem taki sam produkt. Niestety brak w magazynie, ale cena była wyświetlona - 568.05 PLN ! za karwa sztukę ! O co karwa kaman ?!?! aż takie marże bierze sobie IC ????

Kamil, może to Bebi Filstein? One chodzą taniej.....

albo wersja bez zawieszenia sportowego. Zważ je ile ważą, powinny 4kg ważyć sztuka.
460zl w hurcie

Anonymous - Czw 26 Kwi, 2012

Barejka napisał/a:
ludziska czy mini m cos takiego ze jak stanie w kotku na 2 sekundy to silnik gasnie, a powcisnieciu gazu odpala, czisiaj w korku obserwowalem taka pania to przez 30 metrow z 120 razy gasl i odplala :rotfl:

Tak. To jest system Start-Stop. W teorii powinien oszczędzać 15-20% paliwa przy jeździe po mieści gdyż jak się zatrzymasz to silnik staje w jednym, określonym bardzo precyzyjnie, położeniu gdzie do rozruchu potrzeba jedynie minimalnej ilości paliwa. Można ten system wyłączyć jednym małym guziczkiem przy dźwigni zmiany biegów. Wyposażone w ten system są MINI 2gen.

Bonczek - Czw 26 Kwi, 2012

Barejka sporo samochodów już ma ten system, nic strasznego jedynie trochę momentami irytujące ;)
PieQt - Czw 26 Kwi, 2012

Trzeba sie do tego ustrojstwa przyzwyczaic, zatrzymujesz sie a on gasnie- dziwne uczucie na poczatku
GeKo - Czw 26 Kwi, 2012

Ciekawe co na to wszelkei turbo motory, a zwłaszcza diesle.
no name - Czw 26 Kwi, 2012

GeKo napisał/a:
Ciekawe co na to wszelkei turbo motory, a zwłaszcza diesle.

Co na to aku jako pierwsze ;)
Z tego co miniac mówił to układ silnika jeszcze musi być odpowiedni by sie to wylaczało / właczało

kosmita - Czw 26 Kwi, 2012

http://autokult.pl/2012/0...-z-eksploatacja