A jak Ci poszło z tym co ja wkleiłem?
Logika to jednak kawałek nauki jest, a z religią moja wrzutka nie ma nic wspolnego i to jest zdaje się problem Bart - Pon 30 Kwi, 2012 Macieju, nie ma sensu polemizować na ten temat. Ty masz swoje poglądy, ja swoje. Są skrajnie odmienne. Nikt nikogo do niczego nie przekona. Jest piękny majowy poranek. Świeci słońce. Cieszmy się. Bicie piany na forum nigdzie nas nie zaprowadzi.M - Pon 30 Kwi, 2012
Bart napisał/a:
Macieju, nie ma sensu polemizować na ten temat. Ty masz swoje poglądy, ja swoje. Są skrajnie odmienne. Nikt nikogo do niczego nie przekona. Jest piękny majowy poranek. Świeci słońce. Cieszmy się. Bicie piany na forum nigdzie nas nie zaprowadzi.
Absolutnie nie Barcie
Wkleiłem logiczny wywód, nie chcę z tobą bić się na argumenty.
Chciałbym tylko usłyszeć jak już czy dla Ciebie powyższe jest logicznym czy nie.
[tak | nie] - nic więcej.Bart - Pon 30 Kwi, 2012 odpowiadam: poniekąd M - Pon 30 Kwi, 2012 Na poznaniu będzie?Bart - Pon 30 Kwi, 2012 nie wiem, jeszcze trochę czasu do namysłu zostało mi - Pon 30 Kwi, 2012 M i jego misja
ja odpowiem - nie to nie ma sensu bizon - Pon 30 Kwi, 2012 jak napiszesz, ze kebab sie bierze z wody gruntowej i pylu kosmicznego, to tak przedstawione tez nie ma to sensu.Mucha - Pon 30 Kwi, 2012 dziecko gwiazd - Byzon.