troche drogo.nie da sie po prostu przełozyc szyn z jednego do drugiego fotela??Ten fotel z evo9 jest kompletny z szynami
nie da się
EVO ma inną podłogę, inny rozstaw montażowy śrub w podłodze, no generalnie każdy samochód ma inaczej, więc albo kupujesz gotowy produkt przeznaczony do montażu takich foteli, z homologacją, montujesz sobie to w ciągu 30 minut i z bańki, albo rzeźbisz jakiś stelaż we własnym zakresie, co jeśli nie robisz tego sam, może wyjść cenowo całkiem podobniekosmita - Wto 29 Mar, 2011 rabarbar, http://evo.org.pl/viewtopic.php?t=7017Anonymous - Wto 29 Mar, 2011 no to teraz nie wiem,troche drogo całosc wyjdzie,ale kusi mnie zaryzykowac i ewentualnie samemu porzezbićiQ - Wto 29 Mar, 2011 rabarbar, tu massz uzywane szyny recaro do e36
A teraz dawaj pomuka Anonymous - Wto 29 Mar, 2011 to poprosze do mojego tematuYarko - Wto 29 Mar, 2011 iQ, no aż sam myślę czy nie dać Ci pomuka ori szyny za darmoszkę Anonymous - Wto 29 Mar, 2011 kto ma konto na ebay-u??iQ - Wto 29 Mar, 2011 Yarko, czasami mozna jeszcze cos kupic tanio na ebay´u. Za swoje radio do hondy zaplacilem chyba 12 euro
EDIT:
Rabarbar, sprzedawca ma zaznaczone ze wysyla tylko do niemiec. Mozna do niego napisac i sie spytac czy wysle tez gdzie indziej. Najlepiej byloby zlapac kogos z kontem w niemczech Bart - Wto 29 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
kto ma konto na ebay-u??
ja mam, ja mam
nawet parę komentarzy po niemiecku dostałem, więc jestem wiarygodnym polaczkiem iQ - Wto 29 Mar, 2011
Bart napisał/a:
nawet parę komentarzy po niemiecku dostałem, więc jestem wiarygodnym polaczkiem
budzik - Wto 29 Mar, 2011 Ja w fotel od Evo 7 się ledwo co mieściłem(ciasny dół) a jakiś ogromny nie jestem iQ - Wto 29 Mar, 2011 Fajny Lancer Evo 5