iQ - Wto 29 Mar, 2011 Szczerze mowiac mi pasowalby ktorykolwiek V-VI ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011 Panowie apropo EVO. Poważnie rozważam zakup tego oto egzemplarza:
Na zdjęciach wygląda na naprawdę dobrą sztukę mało tego podoba mi sie masakrycznie, i może w weekend się wybiorę ją zobaczyć.
I moje pytanie tutaj do martin'a.h bo drutu to ja na pewno nie chcę mieć w tym
Drogi Marcinku za jaki prajs jesteś w stanie mi załatwić magiel od EVO 6 RS? Da radę taniej niż 4200?
I druga sprawa tzw belka zawieszenia? Czy jest to ten duży element z linka oznaczony nr 32162 bo zdaje sie że do niego jest przykręcony magiel który wiadomo jest inny? I jaki jest koszt tej części również w ASO?
Marcin liczę na Ciebie kosmita - Wto 29 Mar, 2011 ŁukaszS3, jak chcesz się dowiedzieć takich rzeczy, to uderzaj do gości minio i nikko7 z evo.org.pl
oni mają ogarnięte przekładki, części itd starszych evomartin.h - Wto 29 Mar, 2011 Drogi Łukaszu odpowiem jak wrzucisz foty Saxo do PIMPa
A na serio odpowiem jutro, ale patrząc na ceny innych części nie nastawiałbym się na cenę poniżej 10k zł za nowy magiel Anonymous - Wto 29 Mar, 2011 jak cos by było trzeba potrzebne z Colta , to jeszcze buda stoi u mnie martin.h - Wto 29 Mar, 2011
Czesio napisał/a:
jak cos by było trzeba potrzebne z Colta , to jeszcze buda stoi u mnie
Anonymous - Wto 29 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Czesio napisał/a:
jak cos by było trzeba potrzebne z Colta , to jeszcze buda stoi u mnie
Ha ha ha Martin ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
A na serio odpowiem jutro, ale patrząc na ceny innych części nie nastawiałbym się na cenę poniżej 10k zł za nowy magiel
Nowy oryginalny mogę mieć za 4250złmartin.h - Wto 29 Mar, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
martin.h napisał/a:
A na serio odpowiem jutro, ale patrząc na ceny innych części nie nastawiałbym się na cenę poniżej 10k zł za nowy magiel
Nowy oryginalny mogę mieć za 4250zł
Sprawdzę jutro, ale trzeba się liczyć ze słabą dostępnością (Japonia). Na części do Evo możemy dać bodajże 20% dla klienta, od siebie mógłbym pewnie dołożyć jeszcze kilkanaście %.ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011 i to mi się podoba. Proszę sprawdź mi ten element na rysunku bo on jest dla mnie ważny