Anonymous - Pią 04 Maj, 2012 Co jest dramatem??Te napisy??Czy to że wywiesili je kibice??Jacek - Pią 04 Maj, 2012 lukp - Pią 04 Maj, 2012 tez chętnie się dowiem dlaczego dramatno name - Pią 04 Maj, 2012 Problem z monitorem do stacjonarnego,
młody przełączał sie na hdmi na telewizor
i po powrocie na monitor on działa tylko
w trybie awaryjnym.
Zaznaczony jest jako główny a nie bangla,
drugi monitor to samo.
Czego i gdzie szukać ?Mucha - Pią 04 Maj, 2012 proponuje google Maciusiowy - Sob 05 Maj, 2012
lukp napisał/a:
tez chętnie się dowiem dlaczego dramat
dramat, bo za adolfa też się takie rzeczy działy
poza tym okej - przekonania, przekonaniami, ale nie widzę potrzeby manifestowania tego po raz n-ty i przekrzykiwania się 'kto zrobi większy transparent' - słabe to jak ch.ujów sto
rabarbar napisał/a:
kibice??
ale kibic, to chyba z definicji osoba, która przychodzi na mecz oglądać sportowe widowisko, a nie przykrywać się idiotyczną płachtą i manifestować coś, co zupełnie ze sportem nie związane hmm? no chyba, że Ty znasz inną definicję...Jacek - Sob 05 Maj, 2012
lukp napisał/a:
Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 Tego adolfa pomine milczeniem,ale na reszte odpowiem.Transparent był wywieszony z okazji święta Żołnierzy Wyklętych,a kibice jak i reszta społeczenstwa ma prawo do manifestowanie swoich poglądów politycznych,obojętnie gdzie by to było.Co do entego razu-wszyscy na tym forum i w całej galaktyce dzięki Tobie wiedzą jakimi to huyami są wszyscy księża,a Ty nadal pisujesz na ten temat,cytując "słabe to jak ch.ujów sto"Jacek - Sob 05 Maj, 2012
lukp napisał/a:
polityka i sport to połączenie tak samo mądre jak polityka i religia.
chcesz manifestować idź na manifest, chcesz kibicować idź na mecz albo stój w lesie i czekaj na rajdówkę, chcesz się pomodlić idź do kościoła.Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 Nie wiem czy zauważyłes ale wszystkie mecze reprezentacji są swego rodzaju manifestacją politycznąJacek - Sob 05 Maj, 2012 nie oglądałem ani jednego meczu reprezentacji Polski prze 34 lata mojego życia (może prze 2-3 minuty) więc się nie wypowiadam.Anonymous - Sob 05 Maj, 2012 Ja też ostatnio cały mecz obejrzałem na mundialu w hiszpani ,to chyba 82 rok byłJacek - Sob 05 Maj, 2012 Maciusiowy - Sob 05 Maj, 2012
rabarbar napisał/a:
co do entego razu-wszyscy na tym forum i w całej galaktyce dzięki Tobie wiedzą jakimi to huyami są wszyscy księża,a Ty nadal pisujesz na ten temat,cytując "słabe to jak ch.ujów sto"
temat: 'o wszystkim i o niczym' - dziękuję (jest opcja 'ignoruj')
ps1 - nie napisałem nigdy 'wszyscy księża' (czytaj ze zrozumieniem)
ps2 - huyów pośród kleru jest wielu, podtrzymuję
ps3 - nigdy nie poszedłbym ze szmatą z napisem 'księża to huye' na stadion, czy gdziekolwiek
jeszcze jakieś wątpliwości?
rabarbar napisał/a:
Nie wiem czy zauważyłes ale wszystkie mecze reprezentacji są swego rodzaju manifestacją polityczną
tylko w PL mam wrażenie - i to jest ów dramat, o którym wspomniał Jacekno name - Sob 05 Maj, 2012