:D i to mi się podoba. Proszę sprawdź mi ten element na rysunku bo on jest dla mnie ważny
Link nie działa.ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011
kosmita napisał/a:
ŁukaszS3, jak chcesz się dowiedzieć takich rzeczy, to uderzaj do gości minio i nikko7 z evo.org.pl
oni mają ogarnięte przekładki, części itd starszych evo
Wiem wiem i przeglądam ostatnio gęsto forum i wiem kto robi przekładki... Ale najpierw chcę się może tu coś dowiedzieć bo podejrzewam że taki pytań i telefonów ci goście mają milyjon ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011 Martin PWiQ - Wto 29 Mar, 2011 ŁukaszS3, majac angielski numer rejestracyjny mozesz go sprawdzic w HPI (taki angielski carfax). Mozna tam sie dowiedziec o ilosci wlascicieli, wypadkowa przeszlosc, etc.
Przy okazji "zakuty w firmie ARC"Yarko - Wto 29 Mar, 2011 zadzwoń do gościa i poproś żeby pokazał tą fakturę na zakucie silnika, podał jakiegoś linka do stronki tej firmy czy coś, bo z tego co ja wiem to ARC jest japońską firmą, która robi różne fajne graty typu układy dolotowe, chłodnice oleju, Intercoolery itd.ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011 kurde iQ serio nie mam zbyt wiele czasu na komp i nie znam tych wszystkich stron... możesz to dla mnie sprawdzic? iQ - Wto 29 Mar, 2011 ŁukaszS3, niestety sprawdzenie kosztuje 20 funtow Wedlug mnie warto to zrobic jezeli po obejrzeniu bedziesz jeszcze zainteresowany. Dowiedz sie tez jak dlugo byl w anglii i jak wyglada zabezpieczenie podwozia w tym egzemplarzu bo przez pare lat Evo bez zabezpieczenia potrafi calkowicie zardzewiec i zgnic od spodu ŁukaszS3 - Wto 29 Mar, 2011 Wiem wiem właśnie dlatego chcę je jechać zobaczyć w weekend żeby wiedzieć czy gra jaką chcę wykonać jest warta świeczki Yarko - Wto 29 Mar, 2011 trochę już wisi na allegro, napisz do któregoś z "przekładkowiczów", sądzę że mają trochę rozkminiony rynek lancerów RHD w PLMisiek_lbn - Wto 29 Mar, 2011 http://moto.allegro.pl/re...1535492909.html
chyba je kupię...kaziu1985pn - Wto 29 Mar, 2011 oł je lampy z golfa wasq - Wto 29 Mar, 2011 leee ale bez xenonu kaziu1985pn - Wto 29 Mar, 2011 wasq, nie był bym taki pewny że nie ma hidów w tych lampach KarQ - Śro 30 Mar, 2011 Pytanie do ekspertów:
Miałoby służyć w dojazdach do pracy dla dziewczyny. Poza tym jak z tym silnikiem, ile to wchłania? Bo może warto by zasięgnąć po sporta PGmaster - Śro 30 Mar, 2011