To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Anonymous - Pon 24 Cze, 2013

Potrzebuje z telefonem,chyba wezme w orange(ja mam tam),za 29 zł/mies-120 min,500sms i jakis tam telefon np.nokia lumia 510
mi - Wto 25 Cze, 2013

nie znam się, ale Lumia 510 to chyba dramat.
Anonymous - Wto 25 Cze, 2013

No własnie jeden znajomy powiedzial ze calkiem niezly ale mogł sie mylic bo to debil jest
Bart - Wto 25 Cze, 2013

ja mam lumunię, wszystko się zgadza ;D
mi - Wto 25 Cze, 2013

ale lumie z 20 na końcu są ok, te wcześniejsze są... Dziwne... I chooyowe...
Anonymous - Czw 27 Cze, 2013

Sony xperia E-ma to ktoś,jak sie sprawuje ??

Jakiś słownik pol-ang na androida,ale zeby nie był online ??

Chloru - Czw 27 Cze, 2013

rabarbar, może i fanboj ze mnie (jebie mnie to) ale mam służbową Xperię J. Jakość rozmów dramatycznie zła w porównaniu do Samsunga Galaxy S2.
M - Śro 03 Lip, 2013

Miniac - Sob 27 Lip, 2013

Mam pytanko... nawet nie "który telefon", a "który k^%$ telefon jeszcze komuś w ogóle sprawnie działa jako 'narzędzie' do komunikacji"??

Od kilku lat mam wciąż tą samą Nokie Classic (którą czasem reanimuje mi Kenet :] ) więc wykluczam kwestie 'nowoczesnych' smartfonów z milionem tematów do ogarniecią poza połączeniem. To co się ostatnio dzieje z tymi sieciami to jakieś kompletnie obku&^*e. Zaczyna to wszystko przypominać początki tworzenia GSMu, a nie w pełni rozbudowaną sieć.

Od 5ciu lat jeżdżę tą sama drogą do pracy i tak jak kiedyś mogłem od wyjazdu z domu załatwiać telefonicznie tematy, tak później miałem jedną/dwie/trzy/cztery dziury bez zasięgu! :wall: Czy te przemienniki przestały działać? Praktycznie nie da się rozmawiać dłużej jak 2minuty. Kiedyś wracając A2 z Poznania mogłem przegadać z dziewczyną całą drogę, teraz mogę co najwyżej smsy pisać jak jest zasięg.. Mieszkam na ostatnim piętrze i czasem siedząc nawet na tarasie zrywa mi po nastu minutach połączenie... :wall:

Mam telefony w Play i Orange.

Jeśli temat był drążony to proszę o link.

PiTT - Sob 27 Lip, 2013

norma, im więcej ludzi korzysta tym gorzej z sygnałem, robi się coś na zasadzie lejka
jest tak jak piszesz, zamiast skupić się na poprawie jakości sygnału cały czas idą w stronie zwiększania sprzedaży
przez ciągłe problemy z zasięgiem u mnie na wsi i wiecznymi zapewnieniami z tmobile ze własnie usuwają usterkę, rozwiązełem z nimi umowę i przeszedłem do Play

Vlodarsky - Sob 27 Lip, 2013

Mi dosyć dobrze działa moja nokia e72 i wolę zwykłe ją od mojego szajsunga s3, a sieć wydaje mi się lepsza tmobile niż orange, a korzystam z obu. Tam gdzie orange ginie tmobile jeszcze jest :-)
dEF - Sob 27 Lip, 2013

Jakiś czas temu słyszałem, że BlackBerry jakiś tam model łapie zasięg miażdżąc jaja wszystkim innym słuchawkom. Mogę spytać znajomego o model, bo on tylko dlatego nie pozbywa się tego telefonu, bo zawsze i wszędzie kiedy inni nie mają zasięgu - on ma. No tyle że BlackBerry to gorzej niż smartfon ;D :>
Michał - Nie 28 Lip, 2013

a wlasnie
kupiłem nowego chinczyka - poprzedni wypadł mi z kielni jak do mazdoliny wsiadałem.
Kenczi - napisałeś ze poprzedni będzie działał miesiąc , działał rok :D

5 stówek - jest zajebisty

http://www.chinaphonereview.com/jiayu-g3?lang=pl
CZAJNA PAŁER - to tak jakbym jedził dacią wedługi pita :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Anonymous - Nie 28 Lip, 2013

Ja od miesiąca mam ZTE grand X , fajny wystarczajacy telefołn
M - Nie 28 Lip, 2013

Dobry jest :)