Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kamil - Pon 03 Lut, 2014 no i do roboty na 10 k was79 - Pon 03 Lut, 2014 3 elementy do malowania? u nas to na tip top 3 x 450 złKamill - Pon 03 Lut, 2014
was79 napisał/a:
3 elementy do malowania? u nas to na tip top 3 x 450 zł
Tak wygląda, ale jak bym miał jechać to z czujnikiem lakieru i na kanał żeby od spodu obejrzeć, bo czsami zostawia się takie uszkodzenia żeby odwrocic uwage od naprawionego dzwona z drugiej strony.kamil - Pon 03 Lut, 2014 kaman tam jest do wyciągnięcia lewa tylnia ćwiartka, drzwi, zderzak. Myślę, żeby to zrobić dobrze to kilka tysi niewyjęte...kosmita - Pon 03 Lut, 2014 http://otomoto.pl/volkswa...-C31123217.htmlJakarti - Pon 03 Lut, 2014
kamil napisał/a:
kaman tam jest do wyciągnięcia lewa tylnia ćwiartka, drzwi, zderzak. Myślę, żeby to zrobić dobrze to kilka tysi niewyjęte...
nowka sztuka
pyerdolicie kamil - Pon 03 Lut, 2014 nie, ja raczej nie widzę żadnego transportera Kamill - Pon 03 Lut, 2014
kamil napisał/a:
kaman tam jest do wyciągnięcia lewa tylnia ćwiartka, drzwi, zderzak. Myślę, żeby to zrobić dobrze to kilka tysi niewyjęte...
Niekosmita - Pon 03 Lut, 2014
kamil napisał/a:
nie, ja raczej nie widzę żadnego transportera
Multivan to nie transporter Jak nie jeździłeś, to przejedź się, ciężko o lepszy samochód na rodzinne wycieczki ( no może poza jakimś dużym vanem z usa, ale z vw nie ma problemu z naprawami i częściami)Kamill - Pon 03 Lut, 2014
kosmita napisał/a:
kamil napisał/a:
nie, ja raczej nie widzę żadnego transportera
Multivan to nie transporter Jak nie jeździłeś, to przejedź się, ciężko o lepszy samochód na rodzinne wycieczki ( no może poza jakimś dużym vanem z usa, ale z vw nie ma problemu z naprawami i częściami)
Kochał bym takiego multivana, tylko trzeba sprawdzić czy ci w garażu na miejsce wejdzie, ale honda też kusząca, taka amerykańska na wypasie.kamil - Pon 03 Lut, 2014 raczej nie podoba mi się...Jeździłem takim i spoko, ale źle się w nim czuje.kamil - Pon 03 Lut, 2014 o własnie, ja jeździłem taką wersjką jak z ogło, a taka wersja jaka mi się podoba to grubo ponad 100 koła. Wtedy jakoś bardziej przyjazne autkoŚwięty - Pon 03 Lut, 2014 http://otomoto.pl/saab-9-...-C31913243.html
chciało by mi się zmienić wozidło
myślę jeszcze nad saabem 9-5
volvo s60 / v70
audi???Kamill - Pon 03 Lut, 2014 Z jednej strony wypas i duzo tapicerki z drugiej strony po dzieciakach do takiego multivana wejdziesz ze szmatą i wiadrem z płynem i ogarniesz dealing wnętrza pod blokiem w 30min.kamil - Pon 03 Lut, 2014 chyba wypadłem z rynbku saabów, ale jak dla mnie to o jakieś 5 k za mała cena jak na ten rok i przelot i model.