To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

kamil - Pon 03 Lut, 2014

no i do roboty na 10 k :(
was79 - Pon 03 Lut, 2014

3 elementy do malowania? u nas to na tip top 3 x 450 zł
Kamill - Pon 03 Lut, 2014

was79 napisał/a:
3 elementy do malowania? u nas to na tip top 3 x 450 zł

Tak wygląda, ale jak bym miał jechać to z czujnikiem lakieru i na kanał żeby od spodu obejrzeć, bo czsami zostawia się takie uszkodzenia żeby odwrocic uwage od naprawionego dzwona z drugiej strony.

kamil - Pon 03 Lut, 2014

kaman tam jest do wyciągnięcia lewa tylnia ćwiartka, drzwi, zderzak. Myślę, żeby to zrobić dobrze to kilka tysi niewyjęte...
kosmita - Pon 03 Lut, 2014

http://otomoto.pl/volkswa...-C31123217.html
Jakarti - Pon 03 Lut, 2014

kamil napisał/a:
kaman tam jest do wyciągnięcia lewa tylnia ćwiartka, drzwi, zderzak. Myślę, żeby to zrobić dobrze to kilka tysi niewyjęte...

nowka sztuka
pyerdolicie :D

kamil - Pon 03 Lut, 2014

nie, ja raczej nie widzę żadnego transportera :)

kamil napisał/a:

Nie

kosmita - Pon 03 Lut, 2014

kamil napisał/a:

Multivan to nie transporter ;) Jak nie jeździłeś, to przejedź się, ciężko o lepszy samochód na rodzinne wycieczki ( no może poza jakimś dużym vanem z usa, ale z vw nie ma problemu z naprawami i częściami)

kosmita napisał/a:
kamil napisał/a:

Multivan to nie transporter ;) Jak nie jeździłeś, to przejedź się, ciężko o lepszy samochód na rodzinne wycieczki ( no może poza jakimś dużym vanem z usa, ale z vw nie ma problemu z naprawami i częściami)

Kochał bym takiego multivana, tylko trzeba sprawdzić czy ci w garażu na miejsce wejdzie, ale honda też kusząca, taka amerykańska na wypasie.

kamil - Pon 03 Lut, 2014

raczej nie podoba mi się...Jeździłem takim i spoko, ale źle się w nim czuje.
kamil - Pon 03 Lut, 2014

o własnie, ja jeździłem taką wersjką jak z ogło, a taka wersja jaka mi się podoba to grubo ponad 100 koła. Wtedy jakoś bardziej przyjazne autko
Święty - Pon 03 Lut, 2014

http://otomoto.pl/saab-9-...-C31913243.html
chciało by mi się zmienić wozidło

myślę jeszcze nad saabem 9-5
volvo s60 / v70
audi???

Z jednej strony wypas i duzo tapicerki z drugiej strony po dzieciakach do takiego multivana wejdziesz ze szmatą i wiadrem z płynem i ogarniesz dealing wnętrza pod blokiem w 30min.
kamil - Pon 03 Lut, 2014

chyba wypadłem z rynbku saabów, ale jak dla mnie to o jakieś 5 k za mała cena jak na ten rok i przelot i model.