to przekladany anglikBart - Śro 30 Mar, 2011 gaz i lambo doors... czego chcieć więcejBonczek - Śro 30 Mar, 2011 Spalania na poziomie 5,5 - chociaż i tak lepiej kupić STI.Red - Śro 30 Mar, 2011 Jak nie evo GeKo - Śro 30 Mar, 2011 Morton jaja se robisz?
http://otomoto.pl/index.p...ow&id=C17346493
Bo podobno na KRC jak napisali do gościa to im odpisał że auto jest w UK i w cenie transport do PL.WuRC - Śro 30 Mar, 2011
Bo podobno na KRC jak napisali do gościa to im odpisał że auto jest w UK i w cenie transport do PL.
Brat mi puszcza te ogłoszenia i sie jebnął. MAsz linka do KRC ?MoRToN - Śro 30 Mar, 2011 Już czytałem. Nieźle ktoś mi sie chyba na konto wbił, bo nie ma mojej równoległej włąściwej aukcji, wykasowany nr itd.. Gość z KRC wysłąl zpaytanie o auto i odp:
Otóż odpisał mi że auto jest
w Londynie chce za nie 3.200 euro, sprzedaje bo opłaty za taką
pojemnośc go rujnują i co ważne dodaje w cenie transport do PL.
lol !
Jest możlwiość jakoś dojscia do gościa ? Chetnie bym posłał 14x latara na ryj.PGmaster - Śro 30 Mar, 2011
KarQ napisał/a:
PGmaster napisał/a:
Ty na serio?
Że Reno, że Klio czy co do licha
Ze Reno ze Klio, ze francuz, ze ja mialem i widziales co sie dziao...GeKo - Śro 30 Mar, 2011 Mnie to pod prokuraturę podpada, stary numer wpłać zaliczkę a my ci auto wyślemy.MoRToN - Śro 30 Mar, 2011 Jutro napiszę do allegro dla spokojności.Gaydek - Śro 30 Mar, 2011