I tak jest dwa razy droższy niż byłby za pisu, do tego uniknęliśmy wojny z rosją
moje pytanie nie miało zupełnie charakteru politycznego - po prostu nie wiem co jest 'nie teges' z tymi stadionami - nie było by - ŹLE, są - ŹLEmartin.h - Śro 09 Maj, 2012 Apropo pięknych stadionów
B-Rey - Śro 09 Maj, 2012 Odnośnie matury z maty to pisałem wczoraj i nie była trudna ale przesadą jest mówienie że za łatwa, że wstyd pisać itd.Franek - Śro 09 Maj, 2012 Ok,
http://otomoto.pl/nissan-...-C19670471.html
Co Wam się nie zgadza?
Radzę spojrzeć na przebieg i przeczytać dokładnie opis.Bart - Śro 09 Maj, 2012 na zegarach coś widać - chyba 171tkm (a może 271, nie bardzo widać)Franek - Śro 09 Maj, 2012 Opis:
Typ:
Kombi
Wersja:
P12
Rok produkcji:
2004
Przebieg w km:
130 000 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
120 KM (88 kW)
Poniżej w opisie ogloszenia:
Oryginalny hak holowniczy. Wymieniony pasek rozrządu przy 151000km. Sprowadzone z Niemiec.B-Rey - Śro 09 Maj, 2012 przeszło 170k nalotu na liczniku widać Bonczek - Śro 09 Maj, 2012
Maciusiowy napisał/a:
nie było by - ŹLE, są - ŹLE
Bardziej drażniący jest fakt, że skoro wydaje się dużą ilość pieniędzy to chciałoby się odpowiedniej jakości a nie jakiejś chujni imitującej bajkowe widoki.M - Śro 09 Maj, 2012 <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/P7NNwFd5TVc?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>Mucha - Śro 09 Maj, 2012 ślicznie Maciusiowy - Śro 09 Maj, 2012 mam problem z lapem - otóż mam w domu modem + router bezprzewodowy i od jakichś 3 tygodni wifi praktycznie przestało mi działać (sygnał max, ale stronki ładują się tydzień - na kablu super śmiga). Nic nie przestawiałem, nic nie grzebałem, a wcześniej tego nie było - pacjent to P 2540p - POMOCY/HELP!Anonymous - Śro 09 Maj, 2012 Czarna mafia cie blokuje Maciusiowy - Śro 09 Maj, 2012
Czesio napisał/a:
Czarna mafia cie blokuje
możliwe
jakiekolwiek inne sugestie?was79 - Śro 09 Maj, 2012
Maciusiowy napisał/a:
mam problem z lapem - otóż mam w domu modem + router bezprzewodowy i od jakichś 3 tygodni wifi praktycznie przestało mi działać (sygnał max, ale stronki ładują się tydzień - na kablu super śmiga). Nic nie przestawiałem, nic nie grzebałem, a wcześniej tego nie było - pacjent to P 2540p - POMOCY/HELP!
ja też tak miałem, po spawdzeniu prędkości na dsl.cz, wykonałem telef do gościa od internatu i dzisiaj wymienił mi acces pointa czy jak to się tam nazywa