GeKo - Czw 10 Maj, 2012 Do pokrycia faktycznie błotnik będzie najtrudniejszy, chcąc wykonać cały element, te mniejsze pokrywy mogą się okazać trudniejsze, bo trudno wykonać odpowiedni docisk w miejscu wejść pod śruby, bo zakładam że są dość głębokie.Ryba - Czw 10 Maj, 2012 Wiesz, w przypadku moto, to nie ma być jakiś performance bo mocy i tak jest tam wystarczająco, a te plastiki dużo nie ważą.
Chyba zatem pójdę w pedalską folię 3m.
Normalnie bym to zostawił, ale poprzedni właściciel polakierował to na czarny błysk, i nie podoba mi się do końca taka forma.GeKo - Czw 10 Maj, 2012 wiem, że performance wagowy to tutaj sie mija z celem. 3M powinna załatwić sprawę. Z ciekawości ile taki błotnik "carbon look" bo na taki mi wygląda.Pirania - Czw 10 Maj, 2012 Ryba, pogadaj z Rastą, który skutecznie wybije Ci z głowy folię Jacek - Czw 10 Maj, 2012
Pirania napisał/a:
Ryba, pogadaj z Rastą, który skutecznie wbije Ci głowicę tyłek
Ryba - Czw 10 Maj, 2012 Grześ nie wiem, jak nie jestem na coś zdecydowany to nie pytam o cenę
Pirania, dlaczego nie 3m ?GeKo - Czw 10 Maj, 2012
Ryba napisał/a:
Grześ nie wiem, jak nie jestem na coś zdecydowany to nie pytam o cenę
Ale mnie chodziło o ten co wkleiłeś, to wyglądało jak jakaś fotka z e-bay czy innego sklepu.Ryba - Czw 10 Maj, 2012 No ja o nim mówie.
Wygląda na to, że ten gość takie rzeczy robi. Natomiast nie mam pojęcia jakie są u niego ceny.Marek23 - Czw 10 Maj, 2012
Maciusiowy napisał/a:
w przeciwieństwie do Ciebie, nic manifestować nie muszę...
a Twój wniosek i co niektóre wypowiedzi, spowodowane zapewne brakiem jakichkolwiek argumentów, za/przeciw są słabe - dziękuję
Żeby było jasne. Według mnie Twoje postrzeganie rzeczywistości jest co najmniej chore i nie mam ochoty rzeczowo rozmawiać z osobą, która jeszcze nigdy nic rzeczowego na tym forum nie napisała. Tak też rozmowę o stadionach sobie podarujmy. Tylko jeszcze Alex jest podjarany drogami,itd w naszym kraju,ale jakbym jezdzil na etanolu to moze tez bym tak na to spojrzal
Maciusiowy napisał/a:
Myk jest taki, że sądząc po tym co piszesz, czym się chwalisz, generalnie źle Ci się na tym świecie/w tym kraju nie żyje, a non-stop masz z czymś problem (a to stadion za drogi, octa za tania, policja w Austrii brutalna, slicków do Jaguara nie ma itp.)...zastanawiam się czy rzeczywiście jest jak piszesz, czy to tylko nieudolna próba zwrócenia na siebie uwagi?
Gdyby iść tym tropem, Tobie za gnoja po katechezie ksiądz grubo perskie oko przetrzebił. I podaruj sobie te pseudo intelektualne rozkminki, a także komentowanie moich zdjęć na FB, bo Ci się jeszcze jakaś obsesja włączy...Maciusiowy - Czw 10 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Gdyby iść tym tropem, Tobie za gnoja po katechezie ksiądz grubo perskie oko przetrzebił
daruj sobie proszę opisywanie swoich doświadczeń z młodości...nikogo to raczej nie interesuje
Marek23 napisał/a:
I podaruj sobie te pseudo intelektualne rozkminki
to nie żadne 'pseudo-intelektualne rozkminki' - to prosty jak drut dylemat - z którym pewnie niejeden na tym forum się już zmierzył...ale w sumie mam to już gdzieś Michał - Czw 10 Maj, 2012 panowie GeKo - Czw 10 Maj, 2012 Dajcie sobie po razie i skończcie bo zaczyno to słabo wyglądać.
Ryba napisał/a:
No ja o nim mówie.
Wygląda na to, że ten gość takie rzeczy robi. Natomiast nie mam pojęcia jakie są u niego ceny.
AhaMaciusiowy - Czw 10 Maj, 2012
GeKo napisał/a:
Dajcie sobie po razie i skończcie bo zaczyno to słabo wyglądać.
raz - skończyłem, przepraszamAnonymous - Czw 10 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Według mnie Twoje postrzeganie rzeczywistości jest co najmniej chore
Według mnie Twoje postrzeganie rzeczywistości jest co najmniej chore
Marku, na żywo jesteś miłym Człowiekiem więc nie kreuj się na ironiczną i malkontencką "gwiazdę". Pozdr M - Czw 10 Maj, 2012 Japa,
proszę...