arssss, taka moja dobra rada, nie sciagaj immo z seryjnego kompa 16v tylko dees ma na forum kompa bez immo ze zmieniona mapa i przesunieta odcinka
nie tylko On arssss - Nie 10 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
Barejka napisał/a:
arssss, taka moja dobra rada, nie sciagaj immo z seryjnego kompa 16v tylko dees ma na forum kompa bez immo ze zmieniona mapa i przesunieta odcinka
nie tylko On
ciekawe ciekawe. Ale gdzie tam jeszcze do swapowania. Chciałbym uzbierac tyle kasy żebym mógł od razu głowice splanowac i zarzucic jakis delikatny wałek no i wydech także jeszcze daleka droga do tego
Edit:
Jak teraz mam kompa na 3 kości i potem chciałbym na 1 kośc to dużo trzeba przerabiac?Barejka - Pon 11 Kwi, 2011 arssss, wszystko da sie zrobic o walki pytaj kolege wyzej arssss - Pon 11 Kwi, 2011 Panowie,a nie potrzebuje ktoś jednego Bimarco C z szynami do saxo?
http://rajdy.hoga.pl/giel...trona=1&D=5&Sl=
Bo ja chciałbym zakupic jeden na razie. Janusz - Pon 11 Kwi, 2011
daj sobie z nimi siana, są BEZNADZIEJNE, do tego sztuka kosztuje 275 zł + koszta przesyłka a napis rako wieśniaku gratis, lepiej się spiąć i już kupić chociaż to mirco, nowe za 400 zł jest o niebo lepsze of tego badziewiaBart - Pon 11 Kwi, 2011 ładnym językiem opisane co i jak:
http://otomoto.pl/opel-ka...-C18395415.htmlarssss - Pon 11 Kwi, 2011
daj sobie z nimi siana, są BEZNADZIEJNE, do tego sztuka kosztuje 275 zł + koszta przesyłka a napis rako wieśniaku gratis, lepiej się spiąć i już kupić chociaż to mirco, nowe za 400 zł jest o niebo lepsze of tego badziewia
No i tyle w temacie Bimarco czyli odkładam kase na mirco i jakieś fajne pasy 4pkt. Janusz - Pon 11 Kwi, 2011
Cytat:
No i tyle w temacie Bimarco czyli odkładam kase na mirco i jakieś fajne pasy 4pkt.
nie, nie zrozum mnie źle, bimarco futura jest ok, ogolnie odlewy z bimarco sa spoko i lepsze niż mirco, natomiast rurkowe fotele ogolnie sa do dupy... o tyle i ile jeszcze sparco sprint/lico cos tam, jeszcze ujdą, o tyle cała reszta to tragedia, a ten który Ty wkleiłeś to już wógle porażka, siedziałem w nim dwa razy, to sie w ogóle kubeł nie powinno nazywać....
generalnie lepiej dozbierać i czasami idzie wyrwać fajny markowy fotel za 400 zł, patrz ostatnie ogłoszenie qbusa Młody Papież - Pon 11 Kwi, 2011
toż to z jakiegoś translatoraAnonymous - Pon 11 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
No i tyle w temacie Bimarco czyli odkładam kase na mirco i jakieś fajne pasy 4pkt.
nie, nie zrozum mnie źle, bimarco futura jest ok, ogolnie odlewy z bimarco sa spoko i lepsze niż mirco, natomiast rurkowe fotele ogolnie sa do dupy... o tyle i ile jeszcze sparco sprint/lico cos tam, jeszcze ujdą, o tyle cała reszta to tragedia, a ten który Ty wkleiłeś to już wógle porażka, siedziałem w nim dwa razy, to sie w ogóle kubeł nie powinno nazywać....
generalnie lepiej dozbierać i czasami idzie wyrwać fajny markowy fotel za 400 zł, patrz ostatnie ogłoszenie qbusa
Bimarco C(Cobra) to nie jest rurkowy fotel Yarko - Pon 11 Kwi, 2011 Janusz chodzisz w rurkach ?martin.h - Pon 11 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
Janusz chodzisz w rurkach ?
Najlepsze co mogli wymyślić
Ale Janusza w nich, nie widziałem, chyba nie ma takich małych Janusz - Pon 11 Kwi, 2011
p106rallye napisał/a:
Bimarco C(Cobra) to nie jest rurkowy fotel
faktycznie laminat, ja myślałem ze rurka, nie ważne, tak czy siak na boki barków nie trzyma bo jest meeega płytki.filomatic - Pon 11 Kwi, 2011
czytelny i sensowny opis. pamiętajmy, że tu płaci się za koncepcję, auto to rzecz drugoplanowa jarek-malopolska - Pon 11 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
Barejka napisał/a: