faldzip - Pią 11 Maj, 2012 A to nie jest raczej tak, ze Chinczycy byli zli, bo gowno zrobili? Moim zdaniem idea przetargu jest ogolnie srednia - wygrywa ten co da najnizsza cene. Niby sa wymagania co i jak (fakt, pewnie jeszcze trzeba je dobrze napisac) i powinno to dzialac, ale w tych przetargach to sie trafiaja rodzynki z cena dwa razy nizsza, niz realna i potem jest jak z buldogiem na wyscigu hartow:
- no karwa, miala byc tak i tak a tu yeb i nic nie zrobione, droga zbudowana chooyowo, kosztowala juz 2x tyle co miala i jeszcze rok opoznienia?
- no karwa nie wiemy co sie stalo!Pirania - Pią 11 Maj, 2012
faldzip napisał/a:
A to nie jest raczej tak, ze Chinczycy byli zli, bo gowno zrobili? Moim zdaniem idea przetargu jest ogolnie srednia - wygrywa ten co da najnizsza cene. Niby sa wymagania co i jak (fakt, pewnie jeszcze trzeba je dobrze napisac) i powinno to dzialac, ale w tych przetargach to sie trafiaja rodzynki z cena dwa razy nizsza, niz realna i potem jest jak z buldogiem na wyscigu hartow:
- no karwa, miala byc tak i tak a tu yeb i nic nie zrobione, droga zbudowana chooyowo, kosztowala juz 2x tyle co miala i jeszcze rok opoznienia?
- no karwa nie wiemy co sie stalo!
średnia ?! ten z dupy pomysł, wali wszystkie większe inwestycje. a nadzór budowlany nie ponosi ŻADNEJ odpowiedzialn
osoba która nie wybierze najtańszej oferty może iść za to do pierdla! nie możesz wytłumaczyć, że inwestycja za tą kwotę jest NIEREALNA i jest zwykłym złodziejstwemKenet - Pią 11 Maj, 2012 Chińczycy sryńczycy - co się kooorwa dzieje w Sejmie to jest dobra jazda dzisiaj PiTT - Pią 11 Maj, 2012 ale urrrrrwał...
martin.h - Pią 11 Maj, 2012 Przecież to jest zmontowane PiTT - Pią 11 Maj, 2012
Czy J Clarkson nie jest podobny?no name - Pią 11 Maj, 2012 Faktycznie nie słyszałem bizon - Pią 11 Maj, 2012 dopiero co czytalem wywiad z nim w tg. szkoda.B-Rey - Sob 12 Maj, 2012 Też jakoś nic nie słyszałem w przeciwieństwie do Ferdynanda Porsche.
PS: B seria na ITB
Qukie - Sob 12 Maj, 2012 jest mega! gregwoj - Pon 14 Maj, 2012 Sie pochwale: wlasnie VTS-a zaparkowalem w garazu . Przyjechalem z KRK i jestem mega zadowolony . Ide spac (nie wiem czy zasne )roj - Pon 14 Maj, 2012
gregwoj napisał/a:
Sie pochwale: wlasnie VTS-a zaparkowalem w garazu . Przyjechalem z KRK i jestem mega zadowolony . Ide spac (nie wiem czy zasne )
gratulacje
dzwoń do Vłodka, umów się na dobry przegląd a potem nakooorviaj spokojnie gregwoj - Pon 14 Maj, 2012
roj napisał/a:
gratulacje
dzwoń do Vłodka, umów się na dobry przegląd a potem nakooorviaj spokojnie