To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

faldzip - Pią 11 Maj, 2012

A to nie jest raczej tak, ze Chinczycy byli zli, bo gowno zrobili? Moim zdaniem idea przetargu jest ogolnie srednia - wygrywa ten co da najnizsza cene. Niby sa wymagania co i jak (fakt, pewnie jeszcze trzeba je dobrze napisac) i powinno to dzialac, ale w tych przetargach to sie trafiaja rodzynki z cena dwa razy nizsza, niz realna i potem jest jak z buldogiem na wyscigu hartow:
- no karwa, miala byc tak i tak a tu yeb i nic nie zrobione, droga zbudowana chooyowo, kosztowala juz 2x tyle co miala i jeszcze rok opoznienia?
- no karwa nie wiemy co sie stalo!

Pirania - Pią 11 Maj, 2012

faldzip napisał/a:
A to nie jest raczej tak, ze Chinczycy byli zli, bo gowno zrobili? Moim zdaniem idea przetargu jest ogolnie srednia - wygrywa ten co da najnizsza cene. Niby sa wymagania co i jak (fakt, pewnie jeszcze trzeba je dobrze napisac) i powinno to dzialac, ale w tych przetargach to sie trafiaja rodzynki z cena dwa razy nizsza, niz realna i potem jest jak z buldogiem na wyscigu hartow:
- no karwa, miala byc tak i tak a tu yeb i nic nie zrobione, droga zbudowana chooyowo, kosztowala juz 2x tyle co miala i jeszcze rok opoznienia?
- no karwa nie wiemy co sie stalo!

średnia ?! ten z dupy pomysł, wali wszystkie większe inwestycje. a nadzór budowlany nie ponosi ŻADNEJ odpowiedzialn
osoba która nie wybierze najtańszej oferty może iść za to do pierdla! nie możesz wytłumaczyć, że inwestycja za tą kwotę jest NIEREALNA i jest zwykłym złodziejstwem

Kenet - Pią 11 Maj, 2012

Chińczycy sryńczycy - co się kooorwa dzieje w Sejmie to jest dobra jazda dzisiaj :wall:
PiTT - Pią 11 Maj, 2012

ale urrrrrwał...

martin.h - Pią 11 Maj, 2012

Przecież to jest zmontowane ;D
PiTT - Pią 11 Maj, 2012

martin.h napisał/a:
Przecież to jest zmontowane ;D

R U siur? :>
http://wiadomosci.dzienni...eria-zdjec.html

M - Pią 11 Maj, 2012

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/NlcS1cs1ugc?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
M - Pią 11 Maj, 2012

Jakoś zupełnie bez echa przeszło w światku motoryzacyjnym:
http://en.wikipedia.org/wiki/Carroll_Shelby

Czy J Clarkson nie jest podobny?

no name - Pią 11 Maj, 2012

Faktycznie nie słyszałem :(
bizon - Pią 11 Maj, 2012

dopiero co czytalem wywiad z nim w tg. szkoda.
B-Rey - Sob 12 Maj, 2012

Też jakoś nic nie słyszałem w przeciwieństwie do Ferdynanda Porsche.

PS: B seria na ITB :D

Qukie - Sob 12 Maj, 2012

jest mega! o_O
gregwoj - Pon 14 Maj, 2012

Sie pochwale: wlasnie VTS-a zaparkowalem w garazu ;) . Przyjechalem z KRK i jestem mega zadowolony :D . Ide spac (nie wiem czy zasne ;) )
roj - Pon 14 Maj, 2012

gregwoj napisał/a:
Sie pochwale: wlasnie VTS-a zaparkowalem w garazu . Przyjechalem z KRK i jestem mega zadowolony . Ide spac (nie wiem czy zasne )

gratulacje :jupi:
dzwoń do Vłodka, umów się na dobry przegląd a potem nakooorviaj spokojnie :faja:

gregwoj - Pon 14 Maj, 2012

roj napisał/a:

gratulacje :jupi:
dzwoń do Vłodka, umów się na dobry przegląd a potem nakooorviaj spokojnie :faja:

Dokładnie taki mam plan ;)