Zdjęcia! Gdzie zdjęcia?!gregwoj - Pon 14 Maj, 2012 Cierpliwosci - fotki beda wkrotceJanusz - Wto 15 Maj, 2012 http://www.sfora.pl/Zobac...cy-g43439-44484 dobrzy są rabarbar do raportu... co robili nie tak ?? Anonymous - Wto 15 Maj, 2012 Mistrzowie!!!
Ja troche inna branża byłem,ale kolesie robili w "figurkach"-przewaznie busami do granicy a póżniej pontony przez Nyse.Pamiętam jak kiedys złapali kolesia ze srilandczykami,spytałem sie ilu ich miał,odpowiedział "a huy wie,tak na oko to z półtorej tony"Michał - Wto 15 Maj, 2012 M - Śro 16 Maj, 2012 TW Bolek pokazał twarz...
http://wiadomosci.wp.pl/k...1e751&_ticrsn=5Bart - Śro 16 Maj, 2012 Władzę trzeba szanować, wybierać mądrze, brać udział w wyborach, organizować się. Ale potem: szacunek! Ktoś ich wybrał, to są przedstawiciele narodu, więc nie mogą pozwolić na opluwanie i bijatykę – tak b. prezydent Lech Wałęsa w programie "Gość Radia Zet" wypowiadał się o proteście związkowców "Solidarności" przed sejmem.
zgadzam się z Wałęsą M - Śro 16 Maj, 2012 Wiem że twoim marzeniem jest być spałowanym Barcie,
natomiast Wałęsa wzywający do pałowania solidarności jest skrajnie żenujący i śmieszny.Bart - Śro 16 Maj, 2012 nie mam zamiaru dyskutować, napisałem co myślęM - Śro 16 Maj, 2012 SuperAnonymous - Śro 16 Maj, 2012 dobrze że nie mówił o obcinaniu rąk podniesionych na władzeB-Rey - Śro 16 Maj, 2012 BMW Z1
Bart - Śro 16 Maj, 2012 przecież to seryjne Z1, od zawsze tak mają
miałem kiedyś modelik Z1, któremu drzwi się otwierały w tradycyjny sposób.
Nie wiem czemu tak się oburzacie Wałęsą. Bić czy pałować ludzi absolutnie nie należy, to oczywiste. Ale fakt, że bydło z solidarności (która z dawną "Solidarnością" ma wspólną tylko nazwę) bije posłów, których nie lubi jest karygodny i winna się tym zająć policja.Simek - Śro 16 Maj, 2012 Kto z was oglądał wczoraj o 22.55 dokument na dwójce?mi - Śro 16 Maj, 2012
Bart napisał/a:
Nie wiem czemu tak się oburzacie Wałęsą. Bić czy pałować ludzi absolutnie nie należy, to oczywiste. Ale fakt, że bydło z solidarności (która z dawną "Solidarnością" ma wspólną tylko nazwę) bije posłów, których nie lubi jest karygodny i winna się tym zająć policja.
Bart, proszę Cię... Chcesz tych oszołomów przekonać? Nie żal Ci czasu? Z gówna bicza nie ukręcisz, idź na spacer lepiej.