To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

siema - Pon 14 Maj, 2012

gregwoj napisał/a:
Sie pochwale: wlasnie VTS-a zaparkowalem w garazu

Zdjęcia! Gdzie zdjęcia?!

gregwoj - Pon 14 Maj, 2012

Cierpliwosci - fotki beda wkrotce
Janusz - Wto 15 Maj, 2012

http://www.sfora.pl/Zobac...cy-g43439-44484 dobrzy są :D rabarbar do raportu... co robili nie tak ?? ;D
Anonymous - Wto 15 Maj, 2012

Mistrzowie!!!
Ja troche inna branża byłem,ale kolesie robili w "figurkach"-przewaznie busami do granicy a póżniej pontony przez Nyse.Pamiętam jak kiedys złapali kolesia ze srilandczykami,spytałem sie ilu ich miał,odpowiedział "a huy wie,tak na oko to z półtorej tony"

Michał - Wto 15 Maj, 2012

:rotfl: :rotfl:
M - Śro 16 Maj, 2012

TW Bolek pokazał twarz...

http://wiadomosci.wp.pl/k...1e751&_ticrsn=5

Bart - Śro 16 Maj, 2012

Władzę trzeba szanować, wybierać mądrze, brać udział w wyborach, organizować się. Ale potem: szacunek! Ktoś ich wybrał, to są przedstawiciele narodu, więc nie mogą pozwolić na opluwanie i bijatykę – tak b. prezydent Lech Wałęsa w programie "Gość Radia Zet" wypowiadał się o proteście związkowców "Solidarności" przed sejmem.

zgadzam się z Wałęsą :>

M - Śro 16 Maj, 2012

Wiem że twoim marzeniem jest być spałowanym Barcie,
natomiast Wałęsa wzywający do pałowania solidarności jest skrajnie żenujący i śmieszny.

Bart - Śro 16 Maj, 2012

nie mam zamiaru dyskutować, napisałem co myślę
M - Śro 16 Maj, 2012

Super
Anonymous - Śro 16 Maj, 2012

dobrze że nie mówił o obcinaniu rąk podniesionych na władze
B-Rey - Śro 16 Maj, 2012

BMW Z1 ;D

Bart - Śro 16 Maj, 2012

przecież to seryjne Z1, od zawsze tak mają :>

miałem kiedyś modelik Z1, któremu drzwi się otwierały w tradycyjny sposób.

Nie wiem czemu tak się oburzacie Wałęsą. Bić czy pałować ludzi absolutnie nie należy, to oczywiste. Ale fakt, że bydło z solidarności (która z dawną "Solidarnością" ma wspólną tylko nazwę) bije posłów, których nie lubi jest karygodny i winna się tym zająć policja.

Simek - Śro 16 Maj, 2012

Kto z was oglądał wczoraj o 22.55 dokument na dwójce?
mi - Śro 16 Maj, 2012

Bart napisał/a:
Nie wiem czemu tak się oburzacie Wałęsą. Bić czy pałować ludzi absolutnie nie należy, to oczywiste. Ale fakt, że bydło z solidarności (która z dawną "Solidarnością" ma wspólną tylko nazwę) bije posłów, których nie lubi jest karygodny i winna się tym zająć policja.

Bart, proszę Cię... Chcesz tych oszołomów przekonać? Nie żal Ci czasu? Z gówna bicza nie ukręcisz, idź na spacer lepiej.