Anonymous - Pią 07 Mar, 2008 ZAJEBIS.TE -> http://docs.google.com/Pr...w&skipauth=trueVlodarsky - Pią 07 Mar, 2008 Nie wiem czy nie byłem ostatnim takim pokoleniem który jeszcze tego zasmakował. Marcel miałem łzy w oczach jak to czytałem mi - Pią 07 Mar, 2008 kroiłeś cebulę? Vlodarsky - Pią 07 Mar, 2008 Przypomniałem sobie to i jeszcze coca cole w litrowych albo 1,5 litrowych szklanych butelkach Bart - Pią 07 Mar, 2008 kurde, coli nie kojarzę w takich wielkich butlach...
ale za to w dużych, zdaje się litrowych, szklanych flaszkach była KASKADA
no i jeszcze w szklanych butelkach 0.33 - tonic (zielona naklejka), orange i lemon.
A w szkolnym sklepiku sprzedawali "napoje w woreczkach" - to był hit - po wypiciu się opakowaniem strzelało
ech, sętymęty Anonymous - Pią 07 Mar, 2008 no napoje w woreczkach to było to i oreżada tuptuś
ale co się zmieniło? nie wiele(przynajmniej umnie na prowincji) oprócz tego że teraz mamy bardziej policyjne państwo.Vlodarsky - Pią 07 Mar, 2008 a gumy turbo ? mi - Pią 07 Mar, 2008 o taaaaak, gumy turbo! qbus - Pią 07 Mar, 2008 gumy turbo to nawet ja pamietam mi - Pią 07 Mar, 2008 nie wiem, jak u Was, ale u mnie kupa ludzi z podstawówki chodziła też do pobliskiego sklepu i kupowała w woreczkach kapustę kiszoną, której ja swoją drogą nie znosiłem.k-mart - Pią 07 Mar, 2008 kapuste kiszona i gume turbo to nawet ja pamietam, a mieszkalem w PL do 3.podstawowki Loko - Pią 07 Mar, 2008 Ta do dziś mam setki tych obrazków , a jak powiedzieli że wywołuje raka to miałem to w dupie i jadłem dalej bo obrazki były fajne.
Wogóle to pierwszy handel zrobiłem za 30 sztuk gum turbo obrazki powyciągałem od razu, a gumy żarłem stopniowo
No ale kurwa nie zachowujcie sie jak stare dziady ohohoh za moich czasów to było och było jak to świetnie nie było. Świat się zmienia i bardzo dobrze, że nie jest ciągle tak samo.Vlodarsky - Pią 07 Mar, 2008 Loko napisałem tu dużo przed chwilą ale to wszystko skasowałem. Powiem krótko "nie zgadzam się z Tobą - świat młodzieży schodzi na takie dno, że chce mi się żygać"
I jeszcze jedno internet i tv zniszczyła nas wszystkich nieodwracalnie !! i to strasznie.CHRZANEK - Pią 07 Mar, 2008
Vlodarsky napisał/a:
internet i tv zniszczyła nas wszystkich nieodwracalnie !! i
Oraz telefony komórkowe !!
Swiat bylby lepszy gdyby ich nie wymyslono ...mi - Pią 07 Mar, 2008 ło jo, grubo idziecie:
...za moich czasów w polu musieliśmy harować, a ty mi tu, gówniarzu jeden, będziesz mówił, że ci się nie chce do sklepu iść?
EDIT: polecam felieton Maya w Top Gearze ostatnim - jest mniej więcej na ten temat, na dodatek May ma pandę 1.2, więc jest zią