To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

Kamill - Pią 14 Sie, 2015

Zagadka. Co merida z pierwszego planu ma przykrecone do ramy?

kosmita - Pią 14 Sie, 2015

Rozpórkę, to pewnie jakiś hondziarz ;D
Niemy - Sob 15 Sie, 2015

Stelaż do siodełka dziecięcego
Alexxx - Sob 15 Sie, 2015

Justine napisał/a:
Drugi dzień w Sudetach to głównie Borówkowa i zachwalany zjazd na przeł. Różaniec (potwierdzam :) ). Dodatkowo postanowiłem zrobić Jawornik Wielki co niestety okazało się błędem, to że będzie pchanie wiedziałem, ale przedzierania się przez krzaczory na żółtym szlaku nie przewidziałem. Wieża widokowa okazała się wieżyczką, a zjazd z Jawornika to jedynie wąski kawałek czerwonego godny uwagi, a reszta czyli czerwony/zółty przez przeł. Jaworową i niebieski taki sobie (czyt. mało wymagający ;) ). No i miało być dziś na lajcie, a znowu wyszło > 50 km ;)

Jedynie co mnie wkurza to ostre słońce i słaba przejrzystość powietrza, przez co ciężko się foci :/

Ale widoki! Nie gadaj, ze zle zdjecia wychodza! :pom:

bob.dsk - Sob 15 Sie, 2015

Justine napisał/a:
Drugi dzień w Sudetach to głównie Borówkowa i zachwalany zjazd na przeł. Różaniec (potwierdzam :) ). Dodatkowo postanowiłem zrobić Jawornik Wielki co niestety okazało się błędem, to że będzie pchanie wiedziałem, ale przedzierania się przez krzaczory na żółtym szlaku nie przewidziałem. Wieża widokowa okazała się wieżyczką, a zjazd z Jawornika to jedynie wąski kawałek czerwonego godny uwagi, a reszta czyli czerwony/zółty przez przeł. Jaworową i niebieski taki sobie (czyt. mało wymagający ;) ). No i miało być dziś na lajcie, a znowu wyszło > 50 km ;)

Jedynie co mnie wkurza to ostre słońce i słaba przejrzystość powietrza, przez co ciężko się foci :/

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sztos ja dziś sieknalem 40 po Jurze krakowsko częstochowskiej. Mega fajne traski na Mtb ale tez mega spoko tereny na trening szosowy!

Anonymous - Sob 15 Sie, 2015

Trzeci dzień w Sudetach miał być w końcu na lajtowo, kilometrażowo tak było (35 km), przewyższeniowo już nie (1132 m up). Głównym celem był zjazd czerwonym spod schroniska na Śnieżniku do Międzygórza. Szlak pierwszorzędny, dużo korzeni, kamieni i wąsko, do tego kilkaset metrów w dół po lewej stronie i dużo frajdy :) I chyba będę musiał go powtórzyć ;)

michool_vt - Sob 15 Sie, 2015

bob.dsk napisał/a:
Justine napisał/a:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sztos ja dziś sieknalem 40 po Jurze krakowsko częstochowskiej. Mega fajne traski na Mtb ale tez mega spoko tereny na trening szosowy!
no co Ty nie powiesz :D
bizon - Sob 15 Sie, 2015

Ktoś chyba pytał o szosę?
http://allegro.pl/show_item.php?item=5607653522

Qukie - Nie 16 Sie, 2015

Tak, ja, ale to nie na mój wzrost :/
Anonymous - Nie 16 Sie, 2015

michool_vt napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
no co Ty nie powiesz :D

Kiedyś też byłem zajarany jurą, dopóki nie zacząłem jeździć w Beskidy. I tak muszę się tam jakoś dostać (auto, pociąg), a w jurze wkurza mnie wszechobecny piach, coraz więcej asfaltowanych szlaków, no i to że zjazd kończy się zanim się porządnie zaczął ;D Ale na szosę czy przełaj/treking to fajne tereny :)

Martin skocz jeszcze w góry sowie.na trasach rowerowych sie nie znam ale powinno ci sie spodobac,do tego masa atrakcji turystycznych

Rowerowe szlaki tylko na podjazd, a tak to piesze, więcej się dzieje ;D
Sowie odpadaja, na razie jest tam zakaz wstępu do lasu i trochę daleko ze Stronia. Poza tym mam w planach jeszcze Stołowe i jeden zjazd ze Śnieżnika ;)
Ale niewykluczone, że w przyszłym roku wrócę w Sudety bo zauroczyły mnie :)

jest zakaz ale dzisiaj bylem i sporo pieszych i rowerzystow bylo do tego odbywal sie bieg na wielką sowe w ktorym startowalo 300 biegaczy wiec ten zakaz to fikcja.w stolowych spodziewaj sie tłoku,zwlaszcza szczeliniec i błędne skały

Błędne Skały i Szczeliniec odpuszczam, w planach mam trasę od Wambierzyc przez Skalne Grzyby do schroniska na Pasterce i z powrotem ;)

ja sie wybieram od dwóch miesięcy na to http://www.portalgorski.p...k-gor-stolowych
ale jakos nie ma czasu (w artykule znikły pierwotne zdjęcia i pojawiły sie jakies chuj wie skąd,wczesniej były foty tych wykutych z skale drzwi itd)