GeKo - Nie 28 Lip, 2013 Może nie wybuchnie w kieszeni jak Szajsung zefir - Wto 30 Lip, 2013 moj HTC Desire Z nie chce zdechnac,
był dramat z zasiegiem, bateria i płynnośćia działania
ale poczyscilem go, wgrałem 4.2.2 by cyanogenmod i telefon smiga jak zły, a beteria śmiga jak w nowiutkim
ale czuje ze jest to cisza przed burza Niemy - Czw 22 Sie, 2013 Stałem się ostatnio przypadkowo posiadaczem Iphone'a 3GS, telefon miał sim-lock, odłożyłem na bok jako telefon zastępczy w razie w, parę dni temu chciałem uruchomić telefon, zajrzałem do pudełka i taki oto widok zastałem:
zajcev_28 - Czw 22 Sie, 2013 hmm zgłodniał?M - Czw 22 Sie, 2013 Tak naprawdę to był statek kosmiczny i mali ufocy wyruszyli pieszo na zwiedzanie polski.
Kenet - Czw 22 Sie, 2013 Łooo, dobrze napuchł.GeKo - Czw 22 Sie, 2013 Gorąco było, to chciał się przewietrzyć. Miniac - Czw 22 Sie, 2013
Niestety nie w tej sprawie zabieram głos, pacjent telefon: LG L7 I-gen(dla Hondziarzy ).
Zrobiłem pajęczynę z ekranu dzisiaj, szyba mocno dostała.Wszystko działa, dotyk też.Znacie może przybliżony koszt wymiany szyby? Kenetti?Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 No i Microsoft łyknął komóry Noki..M - Wto 03 Wrz, 2013 Łyknął już dawno bo CEO Nokii była osoba wydelegowana z Microsoftu,
do tego IT obu korpo były zintegrowane od kilku dobrych lat
To była kwestia czasu.Pirania - Wto 03 Wrz, 2013 M, Ty wiedziałes pierwszy prawda Chloru - Wto 03 Wrz, 2013 To teraz po fuzji będziemy mieli firmę NO-Soft