Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
kamil - Pon 03 Lut, 2014 nic mi nie mów...wczoraj córka miała naukę trzepania butów bo takie bagno wnosiła, ze sam byłem w szoku jak w 2 tygodnie zimą można zajebać wnętrze Święty - Pon 03 Lut, 2014 nie chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, ale o model tak do ok 20.000Anonymous - Pon 03 Lut, 2014 Kamil przy tym szaranie jest roboty za maks 2-3 tysie , i wygląda to tak że nie trzeba tam nic wstawiać , Jak coś mam dobre ASO które ci to zrobił w standardzie za mniejsze piniądze !Jakarti - Pon 03 Lut, 2014
Czesio napisał/a:
Jak coś mam dobre ASO które ci to zrobił w standardzie za mniejsze piniądze !
celice robili! iQ - Pon 03 Lut, 2014
Jakarti napisał/a:
Czesio napisał/a:
Jak coś mam dobre ASO które ci to zrobił w standardzie za mniejsze piniądze !
celice robili!
Dawaj namiar, sle tam swoja celice w takim razie Anonymous - Pon 03 Lut, 2014 Normalne kurwa ASO , bez zadnego pierdolenia . Celica się robi cały czas Walle - Pon 03 Lut, 2014
Święty napisał/a:
nie chodzi mi o ten konkretny egzemplarz, ale o model tak do ok 20.000
v70 R bierz i już. To ma Czysta koni!
P.S podobuje mi się.....kamil - Pon 03 Lut, 2014 saxorulez sprzedaje swoje V70 2.5T 210 PS w benie. Zdrowa krajowa sztuka 220 k przelotu http://allegro.pl/show_item.php?item=3941079357anjas - Pon 03 Lut, 2014
powiem że sam znalazłem to ogłoszenie, nie wiedziałem ze to nasze na gaz i wiokamil - Wto 04 Lut, 2014 biorąc pod uwagę, zę wszystko wiadomo o tym samochodzie to tak nawet bym się nie zastanawiał gdyby Łukasz wystawił je rok temu. Zresztą spoecjalnie dużo mu nie pali w mieście w korkach- coś ok 12 l jeżeli dobrze pamiętamPiTT - Wto 04 Lut, 2014 i ja bym moze je kupil na jakies pol roku dopoki bym nie dozbieral do nowej m5
a tak na serio, spoko fura w spoko kasieŚwięty - Wto 04 Lut, 2014 brakuje jej tylko 4WD Kamill - Wto 04 Lut, 2014 Jechałem v70 tylko raz, ale jedyne co zapamiętałem to że w 5 chłopa w kurtkach zimowych ledwo sie tam pomieściliśmy, jak na takie auto to każdym był zaparty kolanami tak że przy dachowaniu nawet pasy były by nie potrzebne Ale może coś przekręciłem bo to dość dawno było.Walle - Wto 04 Lut, 2014 Ciężko o auto średniej klasy, w którym 5 chłopów się bez problemu mieści....