Rasputin - Czw 17 Maj, 2012 Ale wszystko psuje ta obrzydliwa dziara Mucha - Pią 18 Maj, 2012 co ty sie tam znasz Rasputin GeKo - Pią 18 Maj, 2012
KarQ napisał/a:
Z tym się zawsze spotykam po marketami budowlanymi
Tyle razy mogłem kupić wkrętarkę Makity za 30% ceny rynkowej tylko letko kolorem się różniła od tych mi znanych
Pod marketami, najczęściej zbierają na bilet na pociąg do domu, często w Czeladzi pod M1 gdzie dworca nie ma Franek - Pią 18 Maj, 2012 Mistrzostwo świata:
http://www.poboczem.pl/na...giem,nId,606444
Bart - Pią 18 Maj, 2012 M - Pią 18 Maj, 2012 Jacek - Pią 18 Maj, 2012 Yarko - Pią 18 Maj, 2012 Jacek - Pią 18 Maj, 2012 kupiłem dzisiaj 'auto motor i sport', 8.60,- wyrzucone w błoto.
wszystkiego wcześniej dowiedziałem się z hothetch.org za darmo!Vlodarsky - Pią 18 Maj, 2012
Yarko napisał/a:
kupiłem dzisiaj 'auto motor i sport', 8.60,- wyrzucone w błoto.
wszystkiego wcześniej dowiedziałem się z hothetch.org za darmo!
to jeśli chcesz zaoszczędzić to tygodnika "Modny Gay" też nie kupuj !!Jacek - Pią 18 Maj, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Yarko napisał/a:
kupiłem dzisiaj 'auto motor i sport', 8.60,- wyrzucone w błoto.
wszystkiego wcześniej dowiedziałem się z hothetch.org za darmo!
to jeśli chcesz zaoszczędzić to tygodnika "Modny Gay" też nie kupuj !!
Vlodziu cosik cI się poplątawszy. to pisałem ja Jażąbek trener II klasy M - Pią 18 Maj, 2012 Kwartalnik "HEJTER ŚLĄSKI" też możecie odpuścić Marek23 - Pią 18 Maj, 2012
Cytat:
Kwartalnik "HEJTER ŚLĄSKI" też możecie odpuścić
I gazetę " Warszawa, wieś jak żadna inna" M - Sob 19 Maj, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Kwartalnik "HEJTER ŚLĄSKI" też możecie odpuścić
I gazetę " Warszawa, wieś jak żadna inna"
Mam prenumeratę, daj spokój...
chociaż dział historyczny bardzo poczytny jest...was79 - Sob 19 Maj, 2012 w niemcach to się żyje, ciepło się zrobiło i mamuśki zaczęły cyckami świecić, a jak człowiek siedzi na placu zabaw z młodą, to nawet orkiestra przychodzi zagrać: