To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

Janusz - Pon 18 Kwi, 2011

Cytat:
debil:
kupiłem w celu zbudowania rajdówki
sprzedaje z braku kasy na budowę rajdówki
:lol2: :lol2:

a dlaczego zakładasz ze jest odrazu debilem?? może poprostu się przeliczył, laska zaszła w ciąże, chrześniak ma komunie a on zapomniał ze ma chrzesniaka, albo kupił mieszkanie i potrzebuje hajsu na deski do podłogi??

znam takich co tez kupili samochód włożyli kasę w wydechy, programy, felgi... a potem stwierdzili ze sie przeliczyli i potrzebują kasy wiec sprzedają ze spora strata finansowa :) i jakos nie nazwałbym ich debilami, po prostu nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy tego chcieli... ;p

Bart - Pon 18 Kwi, 2011

Jacek napisał/a:
debil:

napisał gość, który kupił sporta, żeby go zaraz sprzedać "bo mniej jednak nie stać"...

pP - Pon 18 Kwi, 2011

Jacek napisał/a:

dobrze, że nie napisał:
Cytat:
sprzedaje bo potrzebuję kasę na budowę rajdówki

Jacek - Pon 18 Kwi, 2011

Bart napisał/a:
Jacek napisał/a:
debil:

napisał gość, który kupił sporta, żeby go zaraz sprzedać "bo mniej jednak nie stać"...

no tak, zamieniłem samochód na inny w tej samej cenie nie planując wcześniej zakupu mieszkania ;)

Jacek - Pon 18 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
Cytat:
debil:

a dlaczego zakładasz ze jest odrazu debilem?? może poprostu się przeliczył, laska zaszła w ciąże, chrześniak ma komunie a on zapomniał ze ma chrzesniaka, albo kupił mieszkanie i potrzebuje hajsu na deski do podłogi??

znam takich co tez kupili samochód włożyli kasę w wydechy, programy, felgi... a potem stwierdzili ze sie przeliczyli i potrzebują kasy wiec sprzedają ze spora strata finansowa :) i jakos nie nazwałbym ich debilami, po prostu nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy tego chcieli... ;p

jak znasz to dawaj..
kto powiedział że sprzedałem ze stratą? chyba że wiesz lepiej odemnie za ile kupiłem za ile sprzedałem i ile włożyłem...zastanów się Januszku co piszesz

EDIT: Zakładam że jest debilem bo kupił auto do przerobienia i sprzedaje bo nie ma na to kasy... WTF to o czym myslał przed zakupem, o dupie marynie?
Jak kupował to musiał się liczyć z kosztami przebudowy.. z dupy tłumaczenie!

pP - Pon 18 Kwi, 2011

Jacek napisał/a:
Zakładam że jest debilem bo kupił auto do przerobienia i sprzedaje bo nie ma na to kasy... WTF to o czym myslał przed zakupem, o dupie marynie?

Jacek napisał/a:
no tak, zamieniłem samochód na inny w tej samej cenie nie planując wcześniej zakupu mieszkania

Ty np. nie myślałeś o zakupie mieszkania Jacku :)
no offence! ^_^

Jacek - Pon 18 Kwi, 2011

no nie..jak już kilkukrotnie wspomniałem ;)
lukp - Pon 18 Kwi, 2011

Jak się nie mylę śmigało to clio na torze na rakietowej we Wrocławiu, mechanicznie chyba było wszytko oki

Jacek napisał/a:
jak znasz to dawaj..
kto powiedział że sprzedałem ze stratą? chyba że wiesz lepiej odemnie za ile kupiłem za ile sprzedałem i ile włożyłem...zastanów się Januszku co piszesz

EDIT: Zakładam że jest debilem bo kupił auto do przerobienia i sprzedaje bo nie ma na to kasy... WTF to o czym myslał przed zakupem, o dupie marynie?

nie ziom masz racje, zostałeś do przodu o kolektor RS'a :rotfl:

sory kurcze szczerze to mam to w dupie, chciałem tylko delikatnie zwrocic uwage ze nie ma co pochopnie oceniac, ale to nie ma sensu jeśli wszyscy pozwolą to zostanę jednak przy swoim jątrzeniu... :jupi:

M - Pon 18 Kwi, 2011

Nie wiem czy dobrze zauważyłem ale zawsze robi się oberża w temacie gdy dyskusja przenosi sie na temat pieniędzy, a dokladnie nie własnych tylko cudzych. Kto ile wydał, czy mu się opłacało, czy jest stratny - to są kwestie których podnoszenie jest mocno nieeleganckie i trąci chamowem.
Jacek - Pon 18 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
Jacek napisał/a:
jak znasz to dawaj..

:wall: ja jebie! ale jesteś koniem, trzymam ten złom pod poduszką :lol2:
o kórwa :lol2:

M napisał/a:
Nie wiem czy dobrze zauważyłem ale zawsze robi się oberża w temacie gdy dyskusja przenosi sie na temat pieniędzy, a dokladnie nie własnych tylko cudzych. Kto ile wydał, czy mu się opłacało, czy jest stratny - to są kwestie których podnoszenie jest mocno nieeleganckie i trąci chamowem.

piniondze to złoooooo, ale niestety ich potrzebujemy żeby spełniać marzenia ;p
Jacek napisał/a:
Janusz napisał/a:
Jacek napisał/a:
jak znasz to dawaj..

:wall: ja jebie! ale jesteś koniem, trzymam ten złom pod poduszką :lol2:
o kórwa :lol2:

jestem i cmoknij mnie w moja małą końska pytkę kryptoniemcu :devil:

Jacek - Pon 18 Kwi, 2011

po chój się wogóle odzywasz? dotyczy coś Ciebie?
Bart - Pon 18 Kwi, 2011

o_O
Jacek - Pon 18 Kwi, 2011

o_O o_O