KarQ - Nie 20 Maj, 2012 W sensie mniejszy czy większe.
Wydaje mi się, że miał ograniczone i przy pewnej prędkości poszedł ogień i trakcja prysła, odpuszczenie chwilowe spowodowało wyżej zamieszczony obrazek.Bart - Nie 20 Maj, 2012 minę ma szofer jakby miał się zaraz zesrać Barejka - Nie 20 Maj, 2012
Bart napisał/a:
minę ma szofer jakby miał się zaraz zesrać
albo sie zesral i udaje ze to nie on M - Nie 20 Maj, 2012
Barejka napisał/a:
Bart napisał/a:
minę ma szofer jakby miał się zaraz zesrać
albo sie zesral i udaje ze to nie on
Naprawdę wierzę że stać was na lepsze komentarze...was79 - Nie 20 Maj, 2012 Mnie nawet trochę rozśmieszyły M - Pon 21 Maj, 2012 Zawsze tak chciałem zrobić takiemu wpychającemu się mądrali-cwaniakowi ale nie miałem odwagi...
http://www.youtube.com/wa...ZfQCrNgFI#t=44sFranek - Pon 21 Maj, 2012 Zwróciłeś uwagę, że ma kiere ze złej strony?Bart - Pon 21 Maj, 2012 pewnie prawdziwy JDM - w Rosji jeździ trochę samochodów posprowadzanych z Japonii.kamil - Pon 21 Maj, 2012 nawet trochę sporo filomatic - Pon 21 Maj, 2012 a ciekawe skąd ciuchy sprowadzająMaciusiowy - Pon 21 Maj, 2012
kamil napisał/a:
nawet trochę sporo
generalnie jak byłem w St.Petersburgu jakieś 2 lata temu, to 30% fur ma kierę po 'złej' stronieKarQ - Pon 21 Maj, 2012 Mamy na forumie warszawskiego specjalistę od jednośladów wyposażonego w uprawnienia kategorii A, który:
a) zna się na motocyklach, skuterach,
b) przejedzie się jednośladem celem stwierdzenia jego stanu mechanicznego,
c) zna serwis, który przejrzy moto - okolice Piaseczna, Ursynowa.
Ze znanym skuterowym specjalistą temat już obgadany.Mucha - Pon 21 Maj, 2012