nie, Strażacy mają takie kombinezony.Barejka - Śro 23 Maj, 2012 AleX_R53,
taka ciekawostka, moj region slynie z przepytu papierosow i alkoholu, ale zeby hummerem http://www.mf.gov.pl/doku...296508&typ=newsAnonymous - Śro 23 Maj, 2012 Barej,to tzw metoda na bogatego,zwana tez na biznesmena.kilkanascie lat temu gdy siedziałem w branzy smigał gość vectrą prosto z salonu(wowczas to była gruba fura),jakies 2-3 letnie ałdi i merc tez były.Na takim "drobnym" przemycie szło zarobic grubą kase
Humer dobre auto do rzucania szluga,duzo wchodzi i spyerdalac da sie po grubych krzaczorachBarejka - Śro 23 Maj, 2012 rabarbar, czekalem na opinie specjalisty
dwa dni pozniej bo poznym wieczorem w poniedzialek hummer smigal po centrum razem z nieoznakowana kiją ceed, jezdzili jakby to byly jakies ziomki Anonymous - Śro 23 Maj, 2012 bo to pewnie były ziomki jak sobie przypomne co sie swego czasu działo na zachodniej granicy to sie boje nawet pomyslec co sie dzieje na dzikim wschodzie Bonczek - Śro 23 Maj, 2012 o ja Anonymous - Czw 24 Maj, 2012 w nawiązaniu do dyskusji o minie kierowcy GT-R'a...
chyba popuścił...was79 - Czw 24 Maj, 2012 słynny stankosmita - Czw 24 Maj, 2012
Trochę bardziej wymagająca dyscyplina niż na tym filmiku ze słynnym stanem anjas - Czw 24 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
w nawiązaniu do dyskusji o minie kierowcy GT-R'a...
jebaniutki, lusterka składa, żeby opory powietrza były mniejsze... że też nie wpadłem na ten patent kiedy jeździłem YTSem. Klepałbym wtedy wszystkich bez wyjątku (a tak to wyjątki się zdarzały...)filomatic - Czw 24 Maj, 2012 BART!