KarQ - Czw 24 Maj, 2012 W sumie to nad czym się rozmarzać? Gość może tylko sobie popatrzeć na nią samą, albo z opłaconym gugusiem, który ją pruje.Bart - Czw 24 Maj, 2012 ja w akcie miłosierdzia nawet za darmo bym pruł KarQ - Czw 24 Maj, 2012 Ja w zasadzie nawet na Snicersa mógłbym zostawić
Baśka ponoć jak głodna to strasznie gwiazdorzy. Martin mi mówił.Maciusiowy - Czw 24 Maj, 2012
KarQ napisał/a:
Gość może tylko sobie popatrzeć na nią samą, albo z opłaconym gugusiem, który ją pruje.
akcja z 'prującym gościem' - rozwiń proszę
myślisz, że zatrudnia gościa, który za kasę pruje jego laskę? KarQ - Czw 24 Maj, 2012 Ja widzę dwa wyjścia w przypadku gościa, który ma 80lat i zdrowego o połowę młodszego MILFa za żonę.
Będzie się yebała poza domem, albo w domu na jego oczach... w drugiej scenerii poniekąd sam skorzysta Maciusiowy - Czw 24 Maj, 2012
KarQ napisał/a:
Ja widzę dwa wyjścia w przypadku gościa, który ma 80lat i zdrowego o połowę młodszego MILFa za żonę.
Będzie się yebała poza domem, albo w domu na jego oczach... w drugiej scenerii poniekąd sam skorzysta
w sumie...
no chyba, że jest zazdrosny B-Rey - Czw 24 Maj, 2012 Kiedyś właśnie widziałem taki film gdzie koleś zapłacił typowi za prucie jego o połowę młodszej dupy na jego oczach bo sam stracił na wojnie genitalia Barejka - Czw 24 Maj, 2012 B-Rey, Mucha - Czw 24 Maj, 2012 Suck and pay 7?Bart - Czw 24 Maj, 2012 Yarko - Pią 25 Maj, 2012 Maciusiowy - Sob 26 Maj, 2012 temat ómarBart - Sob 26 Maj, 2012 Ómar Shariff, a jednak żyje PieQt - Sob 26 Maj, 2012 Właśnie natknąłem sie na dziesiatki hądziarzy, klub civic ma zlot nad bugiem z jazda po bylym sowieckim lotnisku w bialej podlaskiej
Jakby w tej miescinie nad bugiem byla lepsza nawierzchnia, to moze by sie człowiek sprawdzil notmalnie ze 2 setki ich 2 nawet ponad 400 km (tako rzecze ich strona www)Bonczek - Pon 28 Maj, 2012 Pany ma ktoś jakieś przyjemne zniżki na Ray-Ban`y?